Supa de rosii cu taietei chinezesti din orez

Postat de Valclaudia in Supe/Ciorbe
17 Iul 2016 | 4271 vizualizari
Supa de rosii cu taietei chinezesti din orez

mancare de post

Ingrediente

  • 1 ceapa rosie
  • 3 morcovi mari
  • 3-4 linguri ulei de masline
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 cutie rosii pasate
  • sare si piper dupa gust
  • 1 foaie de dafin
  • 2 linguri legume deshidratate
  • 1 lingurita rasa mix din boabe de piper
  • 3l apa plata
  • 100 gr. taietei subtiri din orez
  • patrunjel si marar verde

Mod de preparare

Curatam si spalam ceapa, ardeiul si morcovii.

Punem apa in oala, adaugam ceapa intreaga, morcovii taiati rondele si ardeiul taiat bucatele.

Punem uleiul, sare si piper macinat dupa gust. 1 lingurita rasa mix din boabe de piper,acoperim oala si lasam sa fiarba pana patrunde usor furculita in morcovi.

Adaugam rosiile pasate, lasam sa dea in clocot.

Taieteii i-am scurtat dupa preferinta cu foarfeca de bucatarie, apoi i-am adaugat in oala.

Am lasat sa fiarba supa la foc mediu cca 15 minute, am oprit focul, am presarat verdeata.

Am lasat cateva minute sa se intrepatrunda aromele, apoi am servit.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de rosii cu taietei chinezesti din orez" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Supa de vacuta cu galuste de gris

Postat de mihaelar63

Supa de vacuta cu galuste de gris

 Am preparat supa clara de carne  fierband legumele cu carne in oala cu fierbere sub presiune . In oala sub presiune zeama imi iese mereu foarte clara  fara sa se...

Citeste continuarea

Supa de ardei umpluti

Postat de panacris

Supa de ardei umpluti

Zarzavaturile se curăță, se spală și se taie cubulețe, se călesc în puțin ulei și apă, într-un vas înalt, de cca. 4000 ml, până devin translucide, se asezonează...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.07.2016, 16:54
buna supica!
la 17.07.2016, 17:22
Io din astia a lu`chinezu n-am mancat...
la 17.07.2016, 18:59
la 17.07.2016, 19:57
Buna supica!
la 17.07.2016, 20:33
buna

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking