Supa de curcan cu fasole verde si smantana

Postat de mihaelar63 in Supe
12 Feb 2015 | 4801 vizualizari

Supa de fasole verde este gustoasa . Daca-i pui putina carnita si smantana nu are egal . Am folosit jumatate gat de curcan [crescut de socrela] si fasole verde/ galbena congelata [cultivata cu manutele proprii].

Inapoi la reteta

Comentarii (24)

la 12.02.2015, 16:12
Miha drága....ma primesti la masa?
la 12.02.2015, 16:15
Cu mare drag Veve . Pentru tine nu pun piper mult
la 12.02.2015, 16:18
Pune un tacam si pt mine!!
la 12.02.2015, 16:22
Simona , Se face
la 12.02.2015, 16:25
ce bine arata
la 12.02.2015, 16:27
Ce buna eeee!
la 12.02.2015, 16:28
a ta e mai buna
la 12.02.2015, 16:28
la 12.02.2015, 16:29
BYa , poate ar trebui si mai de dieta
la 12.02.2015, 16:31
Curcanul acesta a fost foarte mare , cred ca peste 15 kg . Am uitat sa-l cantaresc . Doar din gat am facut si supa si tocanita cu ceva ciuperci . Am pus poza sa vedeti cat de gros era diametrul gatului,
la 12.02.2015, 17:52
vin la masa
la 12.02.2015, 17:52
Cu smântânăăăăăăăăă,ce bună!
la 12.02.2015, 17:55
buuuuuunaa
la 12.02.2015, 18:40
Ce buna!
la 12.02.2015, 20:47
Iar curcan,au scapat curcani di ograda...

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking