Supa de curcan cu fasole verde si smantana

Postat de mihaelar63 in Supe/Ciorbe
25 Sep 2015 | 4509 vizualizari

Mereu cand fac supa de carne limpede din carne de pasare prepar mai multa zeama . Prima zi merge cu galuste sau taitei iar a doua zi o transform . Mai pun o leguma si smntana si automat am o alta supa fara prea mare efort .

Inapoi la reteta

Comentarii (21)

la 25.09.2015, 13:29
Ce combinatii combinatorii,numai la Misulica gasesti !
la 25.09.2015, 13:38
Buna si consistenta ciorbita asta !!!
la 25.09.2015, 13:39
a adoooooor
la 25.09.2015, 13:51
tare buna este supa!
la 25.09.2015, 13:58
la 25.09.2015, 14:02
woow! cum arata!
la 25.09.2015, 14:02
Tare buna
la 25.09.2015, 15:01
pe gustul meu
la 25.09.2015, 15:21
Doamne, ce supa buna!
la 25.09.2015, 15:47
ce bine arata!!!!
la 25.09.2015, 19:16
Ti-am mai spus cat de muuult imi place cum gatesti?
la 25.09.2015, 20:10
la 25.09.2015, 20:36
Rocsi
la 25.09.2015, 20:37
Rux cand e vorba de supa / ciorba inclin sa te cred
la 25.09.2015, 21:41
He, he, Miha
Si eu fac asa cu mancarea care imi ramane pentru a doua zi.

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking