Supa de curcan cu galuste la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Postat de miha in Multicooking
11 Apr 2019 | 4301 vizualizari
Supa de curcan cu galuste la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Supa de curcan cu galuste la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune este reteta de astazi. Despre Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune v-am mai povestit la ciorba cu perisoare sau la reteta de Boeuf Bourguignon. De cand este la mine in bucatarie carnea de curcan isi gaseste locul aproape in fiecare zi in meniul familiei, iar cea de vita nu mai este ceva de speriat. Daca se poate spune ca te-ai indragostit de un aparat de gatit, atunci eu va spun ca sunt amorezata pana peste cap de Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune Toate cele 4 moduri de gatire: gatire rapida, slow cooking, saute, gatire la aburi si alte 8 functii presetate: rice/risotto (orez), meat/stew (carne/tocanite), beans/chilli (fasole), yougurt (iaurt), poultry (pasare), dessert (desert), soup (supa), manual ma ajuta zi de zi si imi usureaza munca in bucatarie. Mai multe detalii si pret pentru Multicooker-ul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune gasiti AICI >>> http://bit.ly/2CIEnyh

Ingrediente

  • Pentru supa:
  • 1 pulpa inferioara de curcan (taiata bucati)
  • 2-3 morcovi
  • 1 ceapa mare
  • 1 bucata telina
  • 1/2 ardei gras rosu
  • sare si piper
  • patrunjel verde
  • Pentru galuste:
  • 2 oua
  • 8 linguri gris (100-150 g)
  • sare

Mod de preparare

Pune bucatile de pulpa si legumele in vasul Multicooker-ului Crock-Pot Express cu gatire sub presiune si adauga 3 litri de apa. Pune capacul aparatului si roteste-l pana in pozitia de blocare si verifica supapa pentru aburi sa fie inchisa. Selecteaza din meniu programul SOUP, presiune HIGH si timpul de 40 minute, apoi apasa butonul START.

Dupa ce timpul de gatire s-a terminat aparatul intra automat pe modul KEEP WARM.

Roteste supapa permitand sa se elibereze aburul, apoi deschide capacul. Scoate cu o spumiera legumele si carnea si strecoara supa daca este cazul. Desfa carnea de pe os, curata de piele si tendoane si pune-o inapoi in supa. Legumele le pasezi ori le tai cubulete si le adaugi si pe ele. Pune sare si piper dupa gust.

Galuste pufoase pentru supa de curcan:

Intr-o farfurie bate bine ouale cu putina sare. Adauga grisul, putin cate putin, amesteca bine si lasa sa se odihneasca cateva minute.

  • Cantitatea de gris poate varia in functie de marimea oualor sau de cat de fin este grisul. De preferat ar fi sa nu folosesti un gris foarte fin.
  • Compozitia trebuie sa fie ca o pasta si in momentul in care amesteci sa se vada fundul farfuriei
  • In cazul in care nu stii exact cum trebuie sa arate compozitia fa proba cu o singura galusca intr-o craticioara cu apa fierbinte. Daca se tine bine la fiert continua sa le pui in supa, daca nu, mai adauga putin gris.

Cat timp am pregatit galustele am setat aparatul pe functia BROWN/SAUTE, cat sa aduc supa la punctul de fierbere. Formeaza galustele cu o lingurita sau cu lingura daca le vrei mai mari si da-le drumul in supa fierbinte. Dupa fiecare galusca formata baga lingurita in supa fierbinte, ca sa le poti forma mai usor.

  • Marimea galustelor o stabiliti voi, dar tineti cont de faptul ca dupa fierbere acestea aproape ca isi vor dubla volumul.

Seteaza din nou programul SOUP, redu presiunea la LOW si seteaza timpul la 15 minute. Dupa expirarea celor 15 minute se deschide cu grija capacul, dupa ce se elibereaza aburul sub presiune. Se adauga patrunjelul verde tocat.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de curcan cu galuste la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (17)
Retete similare

Supa crema de galbiori, gatita la Multicookerul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Postat de simona72

Supa crema de galbiori, gatita la Multicookerul Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Ciupercile se spala, se curata de impuritati si se lasa la scurs. Ceapa si usturoiul se taie marunt, iar cartoful se curata si se toaca cubulete. Se conecteaza la sursa de curent ...

Citeste continuarea

Ficatei de pui cu ardei copti la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Postat de rocsi_1612

Ficatei de pui cu ardei copti la Multicooker Crock-Pot Express cu gatire sub presiune

Ficateii ii spalati bine, indepartati toate pielitele si ii puneti intr-o sita la scurs. Ardeii galbeni si kapia ii coaceti, pe toate partile. Ii puneti intr-o cratita si ii acoperiti cat...

Citeste continuarea

Comentarii

la 11.04.2019, 07:42
Supa cu găluște, preferata mea...!
la 11.04.2019, 13:07
buna buna
la 11.04.2019, 15:37
la 11.04.2019, 15:46
Oooooooo,ai mai venit pe la noi?
la 11.04.2019, 19:20
Bau...

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking