Ingrediente
- 1 aripa de curcan, taiata in bucati mai mici
- 1 gat de curcan
- 1 picior de curcan cu os, taiat bucati
- 7 l apa
- 6 morcovi, curatati, intregi
- 3 cepe,curatate, intregi
- 1 radacina patrunjel, curatata, intreaga
- 1 telina mica, curatata, intreaga,
- 3 frunze de dafin
- 1 lingurita boabe piper negru
- sare, piper dupa gust
- 250 g taietei de casa
Mod de preparare
Pune carnea de curcan in apa rece, la foc sa fiarba. Cand a dat primul clocot da focul mic si scoate cu grija spuma formata
Fierbe la foc mic supa, acoperita, 30 minute
Pune toate legumele, inclusiv dafinul si boabele de piper. Fierbe la foc mic 45 minute. Dupa acest timp carnea si legumele ar trebui sa fie fierte. Daca nu sunt fierte, mai lasa pana ce sunt facute.
Strecoara supa in alta oala. Scoate carnea de pe oase.
In supa fierbe taieteii 10 minute.
Potriveste supa de sare si piper.
Pune in fiecare castron cateva bucatele de carne, putin morcov si supa cu taietei
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de curcan cu taietei de casa" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (14)
|