Supa de fasole verde cu spanac si iaurt

Postat de mihaelar63 in Supe
15 Mai 2016 | 4671 vizualizari
Supa de fasole verde cu spanac si iaurt

Dupa sarbatori o supa mai usurica, merge bine !!! In aceasta idee am renuntat la carne si am inlocuit smantana cu iaurt grecesc.

Ingrediente

  • 500 gr fasoe verde [ congelata }
  • 250 gr spanac verde
  • 2 linguri ulei
  • 2 morcovi
  • 1 patrunjel
  • 2 fire ceapa verde
  • 2 fire usturoi verde
  • 1 tija telina
  • 1 ardei iute
  • 1 pahar iaurt grecesc
  • sare
  • patrunjel verde

Mod de preparare

  1. Legumele se curata si se spala.
  2. Morcovii se feliaza rondele  cu ajutorul cutitului ondulat pentru legume/ branzeturi.
  3. Patrunjelul radacina se taie marunt.
  4. Ceapa si usturoiul se taie rondele.
  5. Se caleste morcovul si patrunjelul in ulei.
  6. Adugati ceapa si usturoiul. Sarati. Turnati deasupra in oala 2 litri de apa.
  7. Lasati sa fiarba 10 minute si adugati fasolea pastai decongelata la temperatura camerei.
  8. Cand aceasta este fiarta se aduga ardeiul iute taiat rondele si  iaurtul diluat cu zeama calda.
  9. Gustati si adugati daca este necesar sare.
  10. Inainte de servire se pune in oala cu zeama fierbinte frunzele de spanac si patrunjelul verde tocat.
  11. Pofta buna !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de fasole verde cu spanac si iaurt" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (26)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Supa de cod

Postat de ianculubita

Supa de cod

Legumele curatate,spalate,taiate in bucati mai mari,se inmoaie putin in unt incins,se adauga supa si se lasa la fiert 30min;dupa ce au fiert bine,se strecoara,se paseaza legumele cu...

Citeste continuarea

Supa cu tagliolini

Postat de Valclaudia

Supa cu tagliolini

Curatam legumele si le spalam. Morcovul se taie rondele (eu am folosit cutitul de taiat cascaval sa obtin acele felii ondulate). Ceapa se toaca marunt, la fel ardeiul se taie cubulete....

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.05.2016, 23:35
Racoroasa si bunuta !!!
la 15.05.2016, 23:36
Trebuie sa elimin stocurile pe cand apare in gradina fasolea proaspata
la 15.05.2016, 23:42
buna
la 15.05.2016, 23:44
buna buna
la 16.05.2016, 01:36

Vezi toate comentariile (26)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking