Supa de fasole verde cu spanac si iaurt

Postat de mihaelar63 in Supe
15 Mai 2016 | 4685 vizualizari
Supa de fasole verde cu spanac si iaurt

Dupa sarbatori o supa mai usurica, merge bine !!! In aceasta idee am renuntat la carne si am inlocuit smantana cu iaurt grecesc.

Ingrediente

  • 500 gr fasoe verde [ congelata }
  • 250 gr spanac verde
  • 2 linguri ulei
  • 2 morcovi
  • 1 patrunjel
  • 2 fire ceapa verde
  • 2 fire usturoi verde
  • 1 tija telina
  • 1 ardei iute
  • 1 pahar iaurt grecesc
  • sare
  • patrunjel verde

Mod de preparare

  1. Legumele se curata si se spala.
  2. Morcovii se feliaza rondele  cu ajutorul cutitului ondulat pentru legume/ branzeturi.
  3. Patrunjelul radacina se taie marunt.
  4. Ceapa si usturoiul se taie rondele.
  5. Se caleste morcovul si patrunjelul in ulei.
  6. Adugati ceapa si usturoiul. Sarati. Turnati deasupra in oala 2 litri de apa.
  7. Lasati sa fiarba 10 minute si adugati fasolea pastai decongelata la temperatura camerei.
  8. Cand aceasta este fiarta se aduga ardeiul iute taiat rondele si  iaurtul diluat cu zeama calda.
  9. Gustati si adugati daca este necesar sare.
  10. Inainte de servire se pune in oala cu zeama fierbinte frunzele de spanac si patrunjelul verde tocat.
  11. Pofta buna !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de fasole verde cu spanac si iaurt" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (26)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Supă de casă cu găluşte pufoase

Postat de farfuriavesela

Supă de casă cu găluşte pufoase

Punem legumele la foc mediu, ele vor fi fierte atunci când intră cu ușurință furculița în ele. Nu le fierbeți mult, pentru că legumele noastre își vor pierde toate...

Citeste continuarea

Supa de porc cu conopida si cartofi

Postat de mihaelar63

Supa de porc cu conopida si cartofi

Fierbeti osul cu carne pe jumatate si aruncati apa . Conopida se desface bucatele , si se opareste in apa clocotita . Aruncati aceasta apa .[ Prin aceasta operatiune conopida va fi...

Citeste continuarea

Comentarii

la 15.05.2016, 23:35
Racoroasa si bunuta !!!
la 15.05.2016, 23:36
Trebuie sa elimin stocurile pe cand apare in gradina fasolea proaspata
la 15.05.2016, 23:42
buna
la 15.05.2016, 23:44
buna buna
la 16.05.2016, 01:36

Vezi toate comentariile (26)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking