Supa de legume cu naut, cavolo nero si Chorizo

Postat de Satisfyyourcravings in Supe
8 Iun 2018 | 2004 vizualizari
Supa de legume cu naut, cavolo nero si Chorizo

O reteta Jamie Oliver.

Ingrediente

  • 1 ceapa
  • 2 catei de usturoi
  • ulei de masline
  • 500 grame cartofi
  • 400 grame naut la conserva
  • 1 crenguta rozmarin
  • 2 crengute cimbru
  • 1 foaie de dafin
  • 1 litru supa de pui de buna calitate (se poate obtine si din cub concentrat; vezi tips)
  • 150 grame cavolo nero/ kale/spanac
  • 80 grame Chorizo

Mod de preparare

Ceapa si usturoiul se toaca marunt.

Chorizo se taie in felii subtiri si se soteaza cateva minute intr-o oala cu fund dublu pana cand devine crocant. Se transfera pe o farfurie. In grasimea ramasa in oala, se adauga ceapa si usturoiul si se soteaza cu putina apa, la foc mediu, 10 minute, amestecand frecvent. 

Intre timp, se taie cartofii in cuburi de 2 cm, fara a fi curatati de coaja. Se leaga rozmarinul, cimbrul si dafinul cu o sfoara si se adauga impreuna cu nautul scurs de apa si cartofii, in oala. Se adauga supa, se aduce la punctul de fierbere, se reduce focul la mic si se lasa sa fiarba 30 de minute.

Se indeparteaza frunzele cavolo nero de pe cotor si se toaca marunt. Nu este nevoie daca se foloseste spanac.

Se indeparteaza buchetelul de ierburi aromatice din supa si se adauga cavolo nero. Se lasa sa fiarba 10 minute. 

La final, se adauga feliile de Chorizo. 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de legume cu naut, cavolo nero si Chorizo" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (3)
Retete similare

Supa crema de sfecla rosie

Postat de mirela0911

Supa crema de sfecla rosie

Se curata toate legumele si se spala. Sfecla se taie in cubulete mai mici, morcovul se taie rondele, iar cartofii cubulete. Ceapa se taie marunt. Intr-o oala de inox se pune uleiul sa se...

Citeste continuarea

Cea mai buna supa cu galuste, din coada de vitel

Postat de mihaelar63

Cea mai buna supa cu galuste, din coada de vitel

Legumele se urata si se spala . Coada de vitel se spala  bine cu apa rece. Portionati  coada in bucati mai mici , cam de 3 degete sa incapa bine in oala . Se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 09.06.2018, 09:27
la 09.06.2018, 09:33
la 09.06.2018, 09:50
Buna!

Vezi toate comentariile (3)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking