Supa de mazare cu pulpe de rata

Postat de trifadalia in Supe
18 Feb 2020 | 2430 vizualizari
Supa de mazare cu pulpe de rata

Ingrediente

  • 2 bucati de pulpa rata
  • 2 bucati de morcov
  • 1 bucata ceapa alba
  • 1 bucata ceapa rosie
  • 1 bucata patrunjel ( radacina)
  • 1/2 bucata telina
  • 1/2 bucata gulie
  • 1 bucata conserva de mazare
  • Ingrediente pentru galuste
  • 1 ou
  • 1 varf de lingurita de sare
  • 100 ml apa minerala rece
  • 4 linguri cu varf de faina

Mod de preparare

Pentru inceput punem apa la fiert , cand apa clocoteste se adauga in ea pulpele de rata care in prealabil au fost spalate. Odata cu pulpele de rata se adauga si zarzavatul ( in afara de mazare) care se taie si el cubulete. 

Cand pulpele sunt fierte se scot pe o farfurie , se dezoseaza si se marunteste carnea. Se pun din nou in oala alaturi de conserva de mazare .

Pentru galuste, spargem oul in care adaugam sarea apoi incepem sa il batem putin, se adauga apa minerala rece apoi se completeaza treptat cu faina pana devine un aluat cu o consistenta mai moale . Dupa omogenizarea compoztiei se lasa aluatul putin sa stea si se incepe ruperea lor cu lingura sau cu forma de galuste. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de mazare cu pulpe de rata" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (7)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Supa de pui

Postat de CameliaComan

Supa de pui

Curatam zarzavaturile si impartim carnea in 4 bucati, o spalam si o punem la fiert la foc domol cu o lingura de sare. Dupa ce fierbe, adunam spuma. Dupa ce sunt fierte bine toate ingredientele,...

Citeste continuarea

Supa crema de dovlecei

Postat de panacris

Supa crema de dovlecei

Varianta 1: Legumele și vegetalele, se spală, curăță, se taie în bucăți, apoi se pun la fiert într-o oală încăpătoare cu uleiul de măsline și apă cca. 30 minute,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 19.02.2020, 10:03
la 19.02.2020, 10:16
la 19.02.2020, 12:33
la 19.02.2020, 14:38
la 19.02.2020, 19:51

Vezi toate comentariile (7)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking