Supa de pui cu galuste

Postat de TAB1TA in Supe
25 Apr 2020 | 2974 vizualizari
Supa de pui cu galuste

O supa buna si hranitoare pe gustul tuturor.

Ingrediente

  • 1 pui
  • 2 cepe
  • 7 morcovi
  • 1/2 telina
  • sare
  • piper
  • patrunjel

Pentru galuste:

  • 2 oua
  • aproximativ 200 g gris
  • sare

Mod de preparare

Se pune puiul intr-o oala mai mare la fiert. Se adauga sare.
Se spumeaza.
Se lasa inca 20 minute la fiert si se adauga legumele portionate.
Se fierbe la foc incet.
Se adauga sare si piper.
Se scoate carnea.

Se pregatesc galustele.
Se bat ouale. Se adauga putina sare.
Se adauga grisul in ploaie, cu grija pentru a nu se face cocoloase, pana se obtine o compozitie usor ingrosata uniforma.
Se reduce focul. Se ia din compozitie cu ajutorul unei linguri sau lingurite si se coboara incet lingura in supa.
Ele se vor ridica la suprafata.
Se adauga din cand in cand putina apa rece.
Se lasa pana ce galustele sunt gata.

Se adauga patrunjel.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de pui cu galuste" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (28)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Supa din copanele de pui, cu galuste de gris

Postat de RODIMUR

Supa din copanele de pui, cu galuste de gris

Copănelele se spală, se curăță de pielea tare de la bază, se spală în câteva ape și se pun la fiert, la foc mic cu 3 litri de apă rece. Când se formează spumă, se...

Citeste continuarea

Ciorba de pui cu rosii si galuste de gris

Postat de mihaelar63

Ciorba de pui cu rosii si galuste de gris

Supa clara de pui se da in clocot. Zarzavaturile se feliaza si se reintroduc in zeama. Se pune la fiert foaia de dafin, mararul si cimbrul. Rosiile se incresteaza, se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 25.04.2020, 11:42
ce-mi place
la 25.04.2020, 11:52
Pe gustul meu...!
la 25.04.2020, 12:03
si pe gustul meu
la 25.04.2020, 12:16
Multumesc frumos Catalina
la 25.04.2020, 12:17
Rodica ma bucur ca-ti place

Vezi toate comentariile (28)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking