Supa de pui cu rosii si galuste de gris

Postat de katty in Supe
23 Feb 2017 | 7231 vizualizari
Supa de pui cu rosii si galuste de gris

Ingrediente

  • 3-4 spinari de pui sau alta carne cu os
  • 1 ceapa
  • 1 morcov tarat rondele
  • 1 tija telina Apio taiata in bucati de 2-3 cm
  • sare
  • piper boabe
  • 1 foaie de dafin
  • 200 ml bulion
  • galuste:
  • 2 oua
  • 8 linguri gris
  • 1 varf de cutit praf de copt
  • patrunjel verde

Mod de preparare

Punem spinarile spalate bine, la fiert. Spumam bine si cand zeama este limpede, adaugam ceapa intreaga, curatata si spalata, rondelele de morcov, telina, foaia de dafin, sare si piper. Fierbem la foc mic pana legumele se inmoaie, apoi scurgem zeama si o punem din nou la foc. Putem transfera si rondelele de morcov in supa. Adaugam bulionul. Batem cu o furculita ouale, apoi adaugam grisul si praful de copt. Omogenizam si punem cu o lingurita, amestecul in vasul cu zeama fierbinte. Fierbem galustele, adaugand din cand in cand, cate putina apa rece. Servim supa presarata cu patrunjel verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de pui cu rosii si galuste de gris" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ciorba de pui cu rosii si galuste de gris

Postat de mihaelar63

Ciorba de pui cu rosii si galuste de gris

Supa clara de pui se da in clocot. Zarzavaturile se feliaza si se reintroduc in zeama. Se pune la fiert foaia de dafin, mararul si cimbrul. Rosiile se incresteaza, se...

Citeste continuarea

Supa de rosii cu galuste pufoase de gris

Postat de mirela0911

Supa de rosii cu galuste pufoase de gris

Intr-o oala se pune apa rece si se adauga pieptul de pui spalat. Se lasa sa fiarba si se spumeaza de cate ori este nevoie. Cand nu mai face spuma, se pune ceapa curatata si crestata in patru si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 23.02.2017, 09:17
ce supica buna ai pregatit
la 23.02.2017, 09:33
la 23.02.2017, 10:47
Buuuna!
la 23.02.2017, 10:52
buna
la 23.02.2017, 11:02
Buna!

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking