Ingrediente
- 3-4 bucati carne de pui de casa
- 2 morcovi mari
- 1 ceapa alba
- 2 cartofi
- 1/2 telina radacina
- sare
- 1 lgt piper boabe rosu
- patrunjel verde
- 4 l apa
Mod de preparare
Zarzavatul il cureti de coaja si il speli sub jet de apa rece.
Carnea de pui o speli si pui la fiert in apa rece cu putina sare.
Cand este fiarta de jumatate adaugi zarzavatul si lasi la foc mic, cu grija, sa fiarba incet , ca sa nu se tulbure.
Cand zarzavatul este fiert strecori supa .Adaugi boabele de piper si lasi sa fiarba 2 minute. In acest moment poti sa adaugi taieteii si lasi la foc mic 5 minute. In acest timp toci patrunjelul. Stingi focul, adaugi patrunjelul tocat si acoperi cu un capac.
Servesti cu drag, presarand putina iubire, cat poti de calda.
P.S. In curand si reteta mea de taietei.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de pui cu taietei de casa" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (8)
|