Supa de pui cu taitei
Postat de ela in Supe 22 Feb 2011 | 7628 vizualizari
Inapoi la reteta
|
Comentarii (22)
la 22.02.2011, 01:00
Imi place,vreau 2 portii
la 22.02.2011, 01:08
si mie tare imi place,dar mananc cam rar in ultimul timp
la 22.02.2011, 01:40
Sunt convinsa ca esti o bucatareasa desavarsita, ca mancarea ta are un gust exceptional si ca nu e nevoie sa adaugi potentiatori de gust -vegeta- care sunt toxici si dauneaza organismului pe termen lung.
la 22.02.2011, 01:44
Laura,fara vegeta e cam fad totul,nici legumele nu mai au gustul care il aveau pe vremuri,mi-ar placea sa nu folosesc vegeta,dar uneori mai trebuie
la 22.02.2011, 02:41
foarte buna supica
la 22.02.2011, 06:32
eu folosesc vegeta mereu, imi place...
la 22.02.2011, 07:36
delicioasa
la 22.02.2011, 08:45
si eu am deci las pe altii sa pape..tare bune e
la 22.02.2011, 08:54
Cand vad culori stiu sigur ca e bunutz de la Ela arata minunat! Si...frumos tare avatarul
la 22.02.2011, 09:12
vin si eu la masa...............
la 22.02.2011, 09:36
Mmmm,ce buna! Imi place mult poza de la avatar!
la 22.02.2011, 09:52
Ela....imi place supica,ce frumoasa e
Ca si tine,si tu esti o scumpa
la 22.02.2011, 11:31
De departe se vede culoare de pui de casa
Cat despre vegeta sunt convinsa ca Eluta are de aia buna sarbeasca .
Cred ca decat sa pui un banatean sa gateasca fara vegeta , sau un ungur fara boia , mai bine isi scot un dinte
COMENTEAZA