Ingrediente
- 1 spinare de pui de tara
- 2 morcovi
- 1 ceapa
- 1 bucata telina
- 1/2 ardei kapia
- sare
- piper boabe
- 1 foaie dafin
- taitei lati
- patrunjel verde
Mod de preparare
Spalam bine carnea de pui. Puteti folosi orice carne doriti, dar mie cel mai mult imi plac la supa bucatile cu os.
Curatam legumele. Eu am taiat morcovul rondele si telina in bucati mai mici deoarece am vrut sa le pastrez in supa. Ceapa o pastram intreaga pentru a o putea scoate usor. Ardeiul kapia il taiem in doua.
Punem legumele taiate si spalate impreuna cu carnea in vasul aparatului Crock-Pot. Adaugam apa cat sa le depaseasca cu cateva degete. Adaugam foaia de dafin si piperul boabe.
Pornim aparatul pe functia High pentru 3 ore si jumatate. In timpul fierberii putem spuma, dar va fi nevoie sa mai prelungim timpul sau daca nu am spumat, putem strecura zeama. In acest fel vom scapa de foaia de dafin, boabele de piper si legumele pe care nu le mai dorim in supa. Punem zeama la loc si potrivim de sare.
Cand incepe sa fiarba, adaugam pastele si mai fierbem 10 minute. Oprim aparatul si punem patrunjelul verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de pui cu taitei la slow cooker Crock Pot" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
|