Ingrediente
- 1 bucata piept de pui cu os
- 1 ceapa
- 2 morcovi
- 1 bucata telina
- 1 foie de dafin
- sare
- piper boabe
- taitei lati
- 250 gr broccoli congelat
- patrunjel verde
Mod de preparare
Punem pieptul de pui bine spalat la fiert intr-o oala cu apa cat sa acopere carnea si sa o depaseasca cu 2 degete.Spumam de cate ori este nevoie pana carnea se albeste si nu mai face spuma. Adaugam ceapa intreaga,curatata si spalata.telina si morcovii taiati in bucati potrivite. Adaugam foaia de dafin si piperul boabe si fierbem la foc mic pana legumele sunt moi.Dam vasul jos.
Scurgem printr-o sita supa,
In zeama de supa, pe care o punem din nou la foc adaugam sare dupa gust, carnea desfacuta de pe oase, si morcovii.Completam cu apa daca este nevoie, iar cand zeama incepe sa fiarba punem pastele.
Dupa 2 minute adaugam si broccoli.Mai fierbem 3 minute si oprim focul.
Servim supa cu patrunjel verde tocat fin.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de pui cu taitei lati si broccoli" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
|