Supa de ratoi

Postat de mihaelar63 in Supe
16 Oct 2016 | 4430 vizualizari

  O supa calda si limpede - o levesa cum ii mai zicem noi pe aici - pe asemenea vreme ploioasa face minuni !!!  Nu trebuie nici un condiment rar , nu trebuie nici un farfastac , decat sa o preparam asa cum am mancat in casa bunicilor . Daca ai materie prima proaspata si de calitate si mancarea ta va fi gustoasa !!!

Inapoi la reteta

Comentarii (33)

la 16.10.2016, 13:56
sigur nu era rata? ))
la 16.10.2016, 13:56
Cred ca e delicioasa
la 16.10.2016, 13:59
Ina , cu siguranta . Am vazut dovezile ))
la 16.10.2016, 14:01
Initial mi-am zis ca nu o sa mananca ca a fost indopat si ca o fi prea gras . de aceia am folosit doar osul de la piept pe care am lasat putina carne Mai nou prefer ca sa fie supele mai slabe !
la 16.10.2016, 14:03
O bunatate de supa!
la 16.10.2016, 14:07
buna buna
la 16.10.2016, 14:25
F BUNA
la 16.10.2016, 14:25
Vin la masa!
la 16.10.2016, 15:22
Buna supica ta de ratoi , eu am de curcan asa ca nu vin azi la masa !!!
la 16.10.2016, 15:43
Ancutsa , asa este , preferata tuturor
la 16.10.2016, 15:43
Motan
la 16.10.2016, 15:43
Cata , buna de tot
la 16.10.2016, 15:43
Mirela , suna la 26
la 16.10.2016, 15:44
Delia facem schimb , nu-i bai
la 16.10.2016, 16:17
buna!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking