Supa de rosii cu papioane

Postat de mirela0911 in Supe
21 Mar 2021 | 2412 vizualizari
Supa de rosii cu papioane

Ingrediente

  • 2 jumatati de cos de pui
  • 1 ceapa alba
  • 1 morcov
  • 1/2 radacina patrunjel
  • sare dupa gust
  • 1 cutie de 500 ml rosii pasate
  • 1 lgt maghiran uscat si zdrobit
  • 200 g paste papioane

Mod de preparare

Se spala bucatile de carne si se oparesc in apa clocotita.

Se pun apoi intr-o oala cu 3 litri de apa si se lasa sa fiarba. Se spumeaza daca este nevoie. Cand incepe sa clocoteasca apa, se adauga morcovul curatat si taiat, ceapa curatata si crestata si radacina de patrunjel curatata si taiata in doua. Se pune si 1 lgt de sare. Se fierbe la foc mic, cu oala acoperita cu capac. Cand sunt fierte toate, se ia oala de pe foc, se scot legumele si carnea si eventual se strecoara supa daca este cazul.

Se toarna peste supa rosiile pasate si se amesteca. Se lasa sa dea cateva clocote timp in care se sareaza dupa gust si se adauga 1 lgt de maghiran.

Intre timp se pun pastele la fiert in apa cu sare. Cand sunt aproape fierte, se pun in oala cu supa si se lasa sa mai fiarba 2-3 minute impreuna. 

Se serveste garnisita cu patrunjel verde.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de rosii cu papioane" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Supă de roşii cu pui, fidea şi crutoane

Postat de ancutsa

Supă de roşii cu pui, fidea şi crutoane

Se pune la fiert tacâmul de pui într-o oală de 3 litri pentru supă, cu apă şi puţină sare. Când carnea e aproape fiartă, se adaugă ceapa întreagă crestată,...

Citeste continuarea

Supa de pasare, cu taitei

Postat de Ina

Supa de pasare, cu taitei

Bucatile de carne de pasare ( de preferat de curte ) se pun la fiert in 3-4 litri de apa si putina sare.  Cand apa da in clocot, adunam spuma formata deasupra, apoi adaugam legumele spalate...

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.03.2021, 18:58
la 21.03.2021, 19:10
Nu va suparati, asa multe paipoane i-ati cumparat lui Denis de nu aveti ce face cu ele ?
la 21.03.2021, 19:19
Buna!
la 21.03.2021, 19:27
Asteptam varianta cu cravata !!!
la 21.03.2021, 20:14

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking