Supa de vita, satioasa si gustoasa

Postat de privatelaura in Supe
26 Aug 2024 | 498 vizualizari
Supa de vita, satioasa si gustoasa

Baietii mei sunt fani supa gulas, dar a trebuit sa o adaptez gustului lor. Aceasta supa de carne iese foarte gustoasa si aromata. Uneori fac galuste de faina, alteori pun cartofi, oricum chimenul si boiaua afumata dau un gust bun. Nu am denumit-o supa gulas pentru ca nu am respectat reteta traditionala, dar gustul se aseamana fara mult. Pentru aceasta Ciorba de vita, satioasa si gustoasa, am folosit ca ingrediente: carne de vita, ceapa, cartofi, paprika afumata si chimen macinat.

Ingrediente

  • Ingrediente Ciorba de vita, satioasa si gustoasa:
  • 500 gr carne de vita
  • 1 ceapa rosie
  • 1-2 cartofi potriviti
  • 3 l apa
  • sare
  • ulei de floarea soarelui
  • chimen macinat
  • boia afumata dulce

Mod de preparare

Cum se prepara Ciorba de vita, satioasa si gustoasa:

Taie carnea in cuburi potrivite. Curata si taie ceapa marunt. Curata si taie cuburi cartofii.

Pune pe foc o oala mare, toarna putin ulei si un praf de sare. 

Pune ceapa la calit, la foc mic sa iasa dulceata din ea. Adauga cuburile de carne, mareste focul si rumeneste-o pe toate partile. Adauga si cartofii taiati. Condimenteaza cu sare, boia afumata si chimen macinat dupa gust. Astfel toate ingredientele vor capata aroma.

Toarna apa in oala si lasa la fiert totul pana cand carnea este fiarta si cartofii patrunsi.

Serveste supa cu ceapa rosie murata in otet si pita calda de casa, mancarea asta este o bunatate!

Incearca si reteta de Supa gulas sau reteta gustoasa de Ciorba de vacuta pe care o poti servi cu Ardei iute la otet.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de vita, satioasa si gustoasa" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (1)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia

Retete similare

Supa crema de rosii

Postat de Patricia_Iordache_79

Supa crema de rosii

Cum preparam supa crema de rosii: Punem uleiul la incins. Adaugam ceapa tocata marunt (eu am tocat cu un blender manual), sarea si piperul. Amestecam si lasam sa devina translucida, fara...

Citeste continuarea

Supă de roşii cu pui, fidea şi crutoane

Postat de ancutsa

Supă de roşii cu pui, fidea şi crutoane

Se pune la fiert tacâmul de pui într-o oală de 3 litri pentru supă, cu apă şi puţină sare. Când carnea e aproape fiartă, se adaugă ceapa întreagă crestată,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 27.08.2024, 02:20

Vezi toate comentariile (1)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking