Supa de vita, satioasa si gustoasa

Postat de privatelaura in Supe
26 Aug 2024 | 500 vizualizari
Supa de vita, satioasa si gustoasa

Baietii mei sunt fani supa gulas, dar a trebuit sa o adaptez gustului lor. Aceasta supa de carne iese foarte gustoasa si aromata. Uneori fac galuste de faina, alteori pun cartofi, oricum chimenul si boiaua afumata dau un gust bun. Nu am denumit-o supa gulas pentru ca nu am respectat reteta traditionala, dar gustul se aseamana fara mult. Pentru aceasta Ciorba de vita, satioasa si gustoasa, am folosit ca ingrediente: carne de vita, ceapa, cartofi, paprika afumata si chimen macinat.

Ingrediente

  • Ingrediente Ciorba de vita, satioasa si gustoasa:
  • 500 gr carne de vita
  • 1 ceapa rosie
  • 1-2 cartofi potriviti
  • 3 l apa
  • sare
  • ulei de floarea soarelui
  • chimen macinat
  • boia afumata dulce

Mod de preparare

Cum se prepara Ciorba de vita, satioasa si gustoasa:

Taie carnea in cuburi potrivite. Curata si taie ceapa marunt. Curata si taie cuburi cartofii.

Pune pe foc o oala mare, toarna putin ulei si un praf de sare. 

Pune ceapa la calit, la foc mic sa iasa dulceata din ea. Adauga cuburile de carne, mareste focul si rumeneste-o pe toate partile. Adauga si cartofii taiati. Condimenteaza cu sare, boia afumata si chimen macinat dupa gust. Astfel toate ingredientele vor capata aroma.

Toarna apa in oala si lasa la fiert totul pana cand carnea este fiarta si cartofii patrunsi.

Serveste supa cu ceapa rosie murata in otet si pita calda de casa, mancarea asta este o bunatate!

Incearca si reteta de Supa gulas sau reteta gustoasa de Ciorba de vacuta pe care o poti servi cu Ardei iute la otet.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa de vita, satioasa si gustoasa" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (1)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia

Retete similare

Supa cu carnati si cus-cus

Postat de mirela0911

Supa cu carnati si cus-cus

Intr-o oala de 4 litri se pune uleiul sa se incinga. Se taie ceapa marunt si se pune la calit in ulei. Se adauga pastele cus-cus si se amesteca. Se pun condimentele: boiaua, chimenul macinat,...

Citeste continuarea

Supa crema de mazare, spanac si menta

Postat de Oana

Supa crema de mazare, spanac si menta

Pune la fiert o oala cu 2 l de apa si sare dupa gust. Adauga prazul taiat rondele si mazarea. Lasa sa fiarba 20 de minute. Adauga apoi frunzele de spanac si mai lasa 5 minute sa fiarba....

Citeste continuarea

Comentarii

la 27.08.2024, 02:20

Vezi toate comentariile (1)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking