Supa deasa de varza cu chorizo

Postat de mihaelar63 in Supe
8 Mar 2015 | 3525 vizualizari
Supa deasa de varza cu chorizo

Am schimbat reteta la supa de varza. De nevoie mai ghiceste omul si cate ceva nou. Ma suna sotul si-mi spune ca doreste sa ajunga repede acasa sa manance o supa calda. Termen de "gandire" pentru mine maximum 30 minute. Tocmai am fiert niste spate de curcan si aveam doar zeama fierbinte. Cu galuste sau taitei nu era la rand. Bine ca am descoperit un carnat chorizo frumos ambalat care astepta ...

Ingrediente

Mod de preparare

Curatati, spalati si tocati legumele .

Taiati fieluta varza verde

Caliti usor in ulei ceapa , morcovul si ardeiul .Adugati si chorizo feliat .

Adugati boiaua si imediat [ sa nu se arda ] pasta de ardei si zeama clara de carne .

Sarati si puneti varza la fiert . Dupa 20 minute se gusta daca varza si morcovul sunt fierte .

Se da gust acru cu suc de rosii si se serveste fierbinte cu ceapa verde .

De obicei daca este nevoie mai adug apa pentru ca supa sa aiba suficient lichid . de data aceasta am lasat sa fie mai deasa .

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa deasa de varza cu chorizo" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (19)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Supa crema de legume cu bacon crocant

Postat de merisor67

Supa crema de legume cu bacon crocant

Spălăm bine roșiile și le opărim în apă clocotită cu puțină sare, apoi le lăsăm să se tempereze și le curățăm. Curățăm restul legumelor și le tocăm cuburi. Punem uleiul...

Citeste continuarea

Supa crema de urzici cu leurda

Postat de merisor67

Supa crema de urzici cu leurda

Alegem de la urzici doar frunzele și vârfurile, apoi le spălăm bine în 3-4 ape, pentru a se elimina tot nisipul și alte impurități. Spălăm leurda și o tocăm mărunt....

Citeste continuarea

Comentarii

la 08.03.2015, 23:46
Va duc si eu ce am si ce stiu . Asta in loc de tort )
la 09.03.2015, 05:10
Vai ce bine arata ciorba asta!
la 09.03.2015, 05:59
super!
la 09.03.2015, 06:24
vreau si eu o portie
la 09.03.2015, 06:48
Interesanta,trebuie incercata

Vezi toate comentariile (19)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking