Supa gulas

Postat de Sidy in Supe
26 Apr 2013 | 9653 vizualizari

“Gulyás” erau numiti pastorii de vite care-si manau turmele spre marile targuri din Moravia sau Viena. Gulasul era supa cea mai satioasa si cea mai usor de incropit, caci tot timpul se gasea cate o vita mai bolnavicioasa care nu putea sa tina pasul cu celelalte. La sfarsitul secolului al XVIII-lea, gulasul s-a transformat dintr-un fel de mancare umil, intr-unul pe placul nobililor, atunci cand Regele Iosif al II-lea l-a ridicat la rangul de preparat traditional unguresc. Pentru a prepara un gulas picant, cum poti gasi doar in pusta ungara, sunt necesare cateva ingrediente de baza: carne de vita, ceapa, ardei iuti si paprika,presărată din belşug cu chimen. Dar eu am ales sa fac gulasul cu o carne mai...usoara, cu carne de curcan.

Inapoi la reteta

Comentarii (22)

la 26.04.2013, 17:37
pap si eu o portie
la 26.04.2013, 17:38
bun
la 26.04.2013, 17:43
Sidy, muaah
la 26.04.2013, 17:43
Buna,buna
la 26.04.2013, 18:09
Bine de stiut, Sidy!
la 26.04.2013, 18:44
Tare faina!
la 26.04.2013, 18:54
bun bun
la 26.04.2013, 19:09
Pentru mine putina zeama si un cartofel daca se poate,stii tu
la 26.04.2013, 19:56
la 26.04.2013, 19:59
la 26.04.2013, 20:24
iar ai facut bunatati!
la 26.04.2013, 21:06
minunata
la 26.04.2013, 21:14
Grozav arata
la 26.04.2013, 21:54
Vreau si eu o portie dar fara galuste. Imi place mult cum arata
la 30.04.2013, 18:27
Ce frumoasa este!!!!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking