Supa japoneza miso cu muschiulet de porc

Postat de Sylvia in Supe
4 Iun 2013 | 6235 vizualizari

In aprilie am fost la Paris, am petrecut cateva zile incantatoare, am avut ocazia sa ma plimb mult, sa petrec doua zile minunate cu o foarte draga prietena a mea Ana , cu care am stabatut in lung si lat micile stradute din Cartierul Latin, am petrecut mult timp in librarii si anticariate de carti, am baut cafele lungi cu multe povesti pe terase simpatice, am vizitat mici magazine alegand imaginar zeci de perechi de pantofi si haine si am mancat in restaurante asiatice . Am fost de doua ori sa luam pranzul intr-un restaurant japonez mic si aglomerat tare, am inteles mai apoi de ce Ana zicea ca e cel mai bun restaurant din zona. Am descoperit o alta fata a bucatarie japoneze , despre care nu stiam foarte multe, paste gatite la aburi , orezul lor special cu bob rotund, carne de vita delicioasa si frageda, supe miso fierbinti….totul minunat . La intoarcere am intrat intr-un magazin mic cu alimente si condimente japoneze……imi venea sa cumpar tot magazinul ! Ciuperci de toate categoriile proaspete si ambalate in mici pungute, condimente, paste, miso, soia , tofu de toate texturile, un vis ….Am cumparat cateva condimente si minunatii si va arat azi reteta mea de supa miso cu porc si ciuperci negre.

Inapoi la reteta

Comentarii (25)

la 04.06.2013, 19:24
Cat de bine arata!
la 04.06.2013, 19:27
Este foarte sanatoasa, daca aveti ocazia sa gasiti pasta Miso pe internet nuezitati, e ceva deosebit
la 04.06.2013, 19:27
Eu sunt mai familiarizata cu supele lor traditionale,dar imi place tare mult si varianta ta Mai am putin miso in frigider,ar trebui sa incerc si eu supa asta
la 04.06.2013, 19:32
super
la 04.06.2013, 19:35
Inteleg cum erai in magazinul de condimente , ca un copil in cel de jucarii Si eu am luat candva ciuperci negre uscate , m-au amuzat ca rehidratate aveu consistenta unor urechiuse de porc )
la 04.06.2013, 19:39
la 04.06.2013, 19:39
la 04.06.2013, 19:39
Bine ai revenit
la 04.06.2013, 19:49
Mihaela imi venea sa cumpar tot magazinul, aveau si ciuperci mici japoneze proaspete, zeci de condimente, paste, tofu ...dar eram cu trenul
la 04.06.2013, 19:50
Mitinita la ce supe te referi, la supa miso entre care e fond de legume/carne, miso si eventual alge ? Sau la supele lor soba fara miso?
la 04.06.2013, 19:52
Ma bucur ca va place si ca va amintiti inca de mine ) am lipsit ceva vreme, azi sunt in forma, am avut un grup de 50 de personane si pe langa asta inca 100 de clienti la ora 10 facusem deja 50 de farfurii de carpacio de vita frumos dresate cu o multime de ierburi, parmezan si prostiute si eram in lupta cu 50 de pulpe de rata
la 04.06.2013, 20:09
Delicioasa!
la 04.06.2013, 20:11
Minunata supa!:bd As manca fara rezerve prezentata de tine!Sunt sigura ca ai castigat toate luptele:cu pulpele de ratza cat si carpacio de vita
la 04.06.2013, 21:16
mereu vroiam sa incerc!
la 04.06.2013, 21:45
ma bucur sa te vad din nou pe aici Silvia! Bine ai revenit!

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking