Ingrediente
Pentru supa:
- 4 fire de ceapa verde taiate grosier
- 4 catei de usturoi tocati
- 2 linguri ulei de masline
- 2 cutii (400 grame fiecare) de rosii bio in bulion
- 450 grame ardei copti
- 1 legatura de coriandru
- un pumn de orez alb
Pentru sosul de iaurt:
- 250 ml de iaurt bio degresat
- cateva felii de Jalapeno conservat
- 1/2 legatura menta proaspata
Pentru servit:
- 1 avocado
- branza feta
- 1 fir de ceapa verde tocat
Mod de preparare
Se incalzeste uleiul intr-o cratita si se adauga toate celelalte ingrediente pentru supa plus 800 ml apa fierbinte. Se lasa sa fiarba la foc mic 12-13 minute.
Intre timp, cu ajutorul unul blender se amesteca toate ingredientele pentru sosul de iaurt.
Dupa cele 12-13 minute se transforma supa intr-o crema folosind un blender,
Se serveste supa cu sosul de iaurt, bucati de avocado, branza feta si ceapa verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa mexicana de rosii cu ardei copti si crema de iaurt mentolat picant by Jamie Oliver" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (8)
|