Supa Miso (reteta netraditionala)

Postat de Satisfyyourcravings in Supe
4 Apr 2016 | 3677 vizualizari
Supa Miso (reteta netraditionala)

Ingrediente

  • 6 cani apa
  • 1/2 cub concentrat supa de legume (Traditional se folosesc fulgi Bonito-peste uscat)
  • cateva picaturi sos de peste (daca se folosesc fulgi bonito, nu se mai foloseste si sosul de peste)
  • 1 lingura pasta miso alba (Shiro Miso)- pasta de soia fermentata
  • 100 grame tofu moale (silken)
  • 1 foie nori- alge pentru sushi (Traditional se folosesc algele wakame)
  • 2 fire ceapa verde

Mod de preparare

Se incalzeste apa intr-o cratita. Se adauga cubul concentrat si sosul de peste si se lasa pana cand cubul este complet dizolvat. 

Separat, se amesteca miso cu 2 linguri din supa obtinuta anterior. Se adauga apoi in supa. 

Se adauga tofu taiat cuburi mici, algele taiate bucati si ceapa taiata rondele. Se amesteca usor. Se lasa sa fiarba la foc mic spre mediu 5 minute. 

Se serveste imediat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa Miso (reteta netraditionala)" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (6)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Supa crema cu mix de legume

Postat de mirela0911

Supa crema cu mix de legume

Se curata ceapa si se taie marunt. Se pune la calit in ulei pana incepe sa se inmoaie. Se adauga ciupercile curatate, spalate si taiate felii. Se presara putina sare si se calesc impreuna pana se...

Citeste continuarea

Supa din ciocanele de pui, cu taitei

Postat de RODIMUR

Supa din ciocanele de pui, cu taitei

Se curăță ciocănelele de pielea groasă de la bază și de tuleie, se spală bine în mai multe ape, după care se pun la fiert, la foc iute, într-o oală cu 4 litri de apă...

Citeste continuarea

Comentarii

la 04.04.2016, 14:56
la 04.04.2016, 14:56
la 04.04.2016, 14:57
la 04.04.2016, 16:00
la 04.04.2016, 17:15

Vezi toate comentariile (6)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking