Ingrediente
- 150 g de peste alb putin gras Corvina
- 150 g de somon bio
- 100 g creveti bio curatate
- 2 morcovi mici
- 1/2 praz (partea alba)
- 2 ciuperci albe de Paris
- 2 cartofi
- 1 ceapa
- 1 l de zeama de peste (puteti folosi 1 Kub si 1 l de apa fiarta)
- 2 linguri de smantana
- 2 linguri faina
- paprika sare, piper
Mod de preparare
Curatati si taiati bucati cartofii si morcovii.
Puneti la fiert zeama de peste, adaugati cartofii, morcovii, ceapa intreaga si prazul si fierbeti totul timp de 10 minute.
Taiati pestele in cuburi si adaugati-l impreuna ccu ciupercile curatate si taiate felii.
Puneti si crevetii curatati daca sunt cruzi.
Fierbeti timp de 5 minute.
Am scos ceapa si prazul.
Daca crevetii sunt deja fierti, adaugati-i acum.
Amestecati faina cu smantana si cu un pic de zeama.
Turnati, amestecati si aduceti la fierbere. Fierbeti 2 minute.
Este gata, puneti sare, piper, parika.
Serviti fierbinte!
Este lejera si delicioasa.
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa norvegiana de peste" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
|