Supa pescareasca spaniola

Postat de mihaelar63 in Supe
21 Feb 2016 | 4663 vizualizari
Supa pescareasca spaniola

Sincera sa fiu am fost reticenta la adugarea calamarilor in supa . De acum inainte nu voi  mai ezita . A fost una mix de textura-gust interesant .

Ingrediente

  • 1 kg capete si cozi de peste [ stiuca si somn ]
  • 100 ml ulei masline
  • 1 foie dafin
  • 1 ceapa
  • 2 morcovi
  • 4 catei usturoi
  • 1 ardei iute verde
  • 200 gr calamari congelati
  • 400 gr pulpa rosii -Cirio
  • 100 gr orez
  • un varf cutit coaja de portocala razuita
  • patrunjel verde -sau coriandru verde
  • sare
  • ou fiert tocat-facultativ

Mod de preparare

  1. Capetele si cozile de peste [ coada sa aiba putina carne ] , se spala bine si se pun la fiert in 2l apa sarata cu o foaie dafin .
  2. Decongelati calamarii la temperatura camerei .
  3. Se fierb 15 minute . Se scurg , pastrandu-se lichidul .
  4. Legumele se curata si se spala .
  5. Morcovul , ceapa si usturoiul se toaca .
  6. In alta oala se  calesc usor morcovul cu ceapa si usturoi timp de cateva minute . Adugati lichidul fierbinte in care  a fiert pestele .
  7. Cat timp legumele fierb curatati bine calamarii de vinisoarele rosii si de cel  principal mai inchis la culoare .
  8. Taiati calamarii felii si-i adugati la  supa ce fierbe . Tot acum se pune si orezul .
  9. Dupa 10 minute adugati pulpa de rosii si coaja d eportocala razuita .
  10. Alegeti carnea de peste de pe oase .
  11. Gustati si sarati daca mai este nevoie .
  12. Serviti supa cu carnea de peste aleasa adugata in fiecare farfurie si multa verdeata , ardei iute .
  13.              Pofta buna !!!
Daca ti-a placut reteta noastra "Supa pescareasca spaniola" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (22)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Supa spaniola cu ton

Postat de mihaelar63

Supa spaniola cu ton

Preparati stocul de peste, fierband 15 minute intr-un litru apa cu sare, foi dafin si boabe de piper, capetele de peste. Strecurati zeama ce o veti folosi mai tarziu. Se...

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.02.2016, 00:14
buna buna
la 21.02.2016, 00:18
Imi pare rau ca nu-s imaginile mai bune sa ilustreze adecvat bunatate de supa
la 21.02.2016, 00:27
Te cred pe cuvant, desi nu ma prea inghesui la fructele de mare. Imi caut anturaj ca sa le incerc.
la 21.02.2016, 00:55
Ce supa buna!
la 21.02.2016, 06:23
: bd :bd

Vezi toate comentariile (22)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking