Supa ramen - varianta vegana

Postat de Anett in Mancaruri de post
28 Mar 2017 | 5149 vizualizari
Supa ramen - varianta vegana

retete de post economice

Ingrediente

  • 100 gr taitei chow mein
  • 1,5 litri apa
  • jumatate ardei chili
  • bucatica ghimbir
  • 3 catei usturoi
  • 200 gr ciuperci champignon
  • 2 ceapa verde
  • 2 linguri sos de soia ( sau tamari)
  • 1 morcov
  • 1 lingura amestec china
  • 1 cub de gaina
  • ulei pentru prajit

Mod de preparare

Intr-un bol, adaugam ghimbirul, ardeiul iute, cateii de usturoi si sosul de soia. Prajim pentru cateva secunde, adaugam apa si lasam sa fiarba.

Cu un blender, omogenizam supa, adaugam taiteii si ii fierbem asa cum este indicat pe ambalaj. ( in cazul meu 10 minute)

Intre timp, incingem ulei intr-o cratita, adaugam ciuperci taiate, asezonam cu amestec china si prajim pana se rumenesc.

Cand taiteii sunt gata, ii scoatem din supa si ii punem intr-un bol adanc. Peste ei punem cateva linguri ciuperci prajite, morcovi taiate julienne si ceapa verde taiata in fasii. Cu un polonic, punem cateva linguri de supa si servim.

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa ramen - varianta vegana" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Cornuri cu suc de portocale gem de prune si nuca

Postat de rocsi_1612

Cornuri cu suc de portocale gem de prune si nuca

Aluatul:  Intr-un bol, cernem faina, punem drojdia, sarea, zaharul si le amestecam cu o lingura. Sucul de portocale il amestecam cu apa minerala, incepem si turnam lichidul treptat....

Citeste continuarea

Paste cu sos de rosii si legume mexicane

Postat de AdrianUdrea

Paste cu sos de rosii si legume mexicane

Mai intai, se fierb legumele mexicane, direct congelate, in apa clocotita cu 1/2 lingurita sare, pentru maxim 10 minute, de cand ating punctul de fierbere. Se scurg apoi si se trec prin jet de...

Citeste continuarea

Comentarii

la 28.03.2017, 08:41
Cred ca-i tare buna!
la 28.03.2017, 08:49
la 28.03.2017, 09:07
la 28.03.2017, 09:48
la 28.03.2017, 11:14
Yammi!

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking