Supa rapida cu galuste

Postat de Valclaudia in Supe
28 Feb 2015 | 38389 vizualizari

Inapoi la reteta

Comentarii (25)

la 28.02.2015, 09:35
Rapida si buna!
la 28.02.2015, 09:40
bunaaaaaaaaa
la 28.02.2015, 09:44
Buna!
la 28.02.2015, 10:04
la 28.02.2015, 11:24
gustoasă!
la 28.02.2015, 13:58
la 28.02.2015, 18:02
cat imi place dau fugutza
la 28.02.2015, 18:10
tare buna
la 28.02.2015, 20:11
la 01.03.2015, 01:00
la 17.06.2015, 06:29
Arata foarte bine!
la 04.07.2015, 19:51
la 26.05.2016, 14:29
interesanta reteta.
la 26.05.2016, 20:14
Zau daca inteleg pentru ce primesti atatea laude. Pentru o zeama dintr-un morcov si o ceapa mica si niste galusti cu praf de copt (n-am auzit in viata mea, si nu sunt deloc tinerica, de praf de copt in galusti)? Macar de ar fi fost o supa buna de legume cu 2-3 morcovi, 2 cepe, o telina mai maricica, un pastarnac si o radacina de patrunjel. Dar numai un morcov si o ceapa mica? Ma lasi? Ce supa e asta? Sa nu mai vorbim de galusti ca m-ai lasat masca. Reteta asta a ta cred ca este pentru nepriceputele(ca sa nu zic altfel) si neindemanaticele in ale bucatariei. De galusti pufoase facute numai cu ou, un praf de sare si gris ai auzit? Nu trebuie decat sa bati albusul spuma tare cu un praf de sare, sa adaugi galbenusul si trei linguri de gris, amesteci usor pana incepe sa fosneasca amestecul si pui imediat cu o lingurita galustile in supa care nu trebuie sa clocoteasca, acoperi oala partial, lasi sa fiarba pana se umfla bine galustile. La sfarsit adaugi o cana cu apa rece, stingi focul si acoperi oala. Verdeata o pui inainte de apa rece, sau presari putina in farfurie la masa sau nu pui deloc, dupa dorinta. Vezi ca se poate mult mai usor si mai sanatos?
la 26.05.2016, 20:23
Tina draguta,daca tot esti asa pornita si priceputa in ale bucatariei,nu mai bine scrii reteta ta,sa vedem daca ne place.
Intr-un litru si jumatate de apa cam cat zarzavat ai pune daca vrei sa pui si galuste?
Daca ai alta retete,asteptam cu interes s-o prepari,s-o editezi si s-o postezi.Ne vom da si noi cu parerea.Poate ne place sau poate nu.
Iar un varf de cutit de praf de copt va face galustele mai pufoase

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking