Supă-cremă de mazăre galbenă în stil indian

Postat de simonacallas in Supe
7 Mai 2014 | 6426 vizualizari

Este prima oară când gătesc (şi mănânc) mazăre galbenă. Am ales să o prepar simplu, sub forma unei supe-creme, uşoare şi energizante, condimentate cu seminţe de chimion şi chili temperate în ulei de cocos. Singurul condiment care nu prea aparţine bucătăriei indiene este cimbrul, pe care eu am ales să îl introduc în locul tradiţionalului coriandru. Am avut emoţii în privinţa uleiului de cocos, nu am mai folosit aşa ceva decât la dulciuri şi nu ştiam dacă îmi va plăcea. Nu m-au dezamăgit nici mazărea gabenă şi nici supa, dimpotrivă, rezultatul este neaşteptat de bun.

Inapoi la reteta

Comentarii (27)

la 07.05.2014, 13:42
Ce prezentare frumoasa!
la 07.05.2014, 13:51
foarte buna si interesanta
la 07.05.2014, 13:59
Tare frumos e prezentata,dar nici sa ma bati nu mananc..
la 07.05.2014, 14:03
la 07.05.2014, 14:04
imi place
la 07.05.2014, 14:07
la 07.05.2014, 14:08
Foarte frumoasa prezentarea
la 07.05.2014, 14:09
arata magnific!!! o mananc cu privirea
la 07.05.2014, 14:18
Va multumesc mult, tuturor

Cleme, daca si musacaua (care are carne!) o refuzi, eu nu visez sa am vreo pretentie Cu toate astea, meniul mai trebuie si el diversificat, nu doar coaste-coaste
la 07.05.2014, 14:53
Vai, cat de bine arata!
la 07.05.2014, 14:54
Ce bine arata!
la 07.05.2014, 15:04
la 07.05.2014, 15:05
Minunata!!
la 07.05.2014, 15:29
interesanta!
la 07.05.2014, 15:37
Cred ca mi-ar placea

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking