Supa-crema de naut cu afumatura
Postat de lilik in Supe 4 Oct 2012 | 4622 vizualizari
Va recomand cu drag aceasta supica cremoasa,atat de simpla si totodata atat de gustoasa...
Inapoi la reteta
|
Comentarii (32)
la 04.10.2012, 17:53
Imi place mult nautul si de regula fac hummus si falafel din el...arata grozav preparatul tau draga mea! Indraznesc o mica recomandare, nautul cu cat sta mai mult si cu cat schimbi mai multe ape la el cu atat e mai usor digerabil, eu il las chiar si 48 de ore, in ultimele 24 de ore ii adaug un praf de bicarbonat, te imbratisez!
la 04.10.2012, 17:55
arata delicios!
la 04.10.2012, 17:57
Iti multumesc pt sfat...asa am sa procedez data viitoare tinand cont ca papa si Sarah, este mult mai bine...
Saru'mana
la 04.10.2012, 17:57
Scortisoara ms frumos
la 04.10.2012, 17:57
interesanta reteta, nu am mancat inca naut, dar aici arata fanastic rezutatul final!
la 04.10.2012, 17:58
Din toata inima si eu am invatat de la un om de stiinta si profesor doctor in nutritie acelasi lucru este valabil si pentru fasolea uscata
la 04.10.2012, 18:01
Zamfira este foarte gustos si sanatos,merita sa-l incerci
la 04.10.2012, 18:03
Ruxy am sa urmez sfatul tau de acum inainte si pt fasole
la 04.10.2012, 18:03
Motanel ms
la 04.10.2012, 18:33
Buna supica ta!
la 04.10.2012, 18:41
yummy, ce buna e
la 04.10.2012, 18:41
cu siguranta o incerc pt ca imi place nautul
COMENTEAZA