Supa-crema de naut cu afumatura

Postat de lilik in Supe
4 Oct 2012 | 4603 vizualizari
Supa-crema de naut cu afumatura

Va recomand cu drag aceasta supica cremoasa,atat de simpla si totodata atat de gustoasa...

Ingrediente

  • 250 gr naut uscat
  • 2 morcovi
  • 1 ceapa rosie
  • 1 tija de telina
  • coaste afumate de porc(dupa placul fiecaruia)
  • ulei de masline
  • sare,piper
  • crutoane de paine integrala

Mod de preparare

Punem de seara nautul la inmoi intr-un vas incapator cu apa.

A doua zi il clatim in mai multe ape si il mai lasam in apa pana avem totul pregatit.

Curatam ceapa,morcovii si telina si le tocam marunt,apoi le punem cu 3-4 linguri de ulei de masline la innabusit.

Cand s-au inmuiat punem nautul,lasam putin,apoi punem apa cat sa acopere de o palma.

Cand incepe sa clocoteasca punem afumatura ,spalata bine inainte,apoi lasam sa fiarba la foc mic pana nautul este fiert.

Cand este gata potrivim de sare si piper,apoi scoatem coastele din oala si cu blenderul de mana facem crema de naut.

O servim calda cu putin ulei de masline crud si crutoane de paine integrala(si bineanteles cu afumatura).

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa-crema de naut cu afumatura" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (32)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Supa de naut cu afumatura

Postat de eumimi

Supa de naut cu afumatura

Taiem ceapa rondele, iar afumatura fasii. Le punem impreuna la calit in ulei incins si le lasam sa se patrunda bine, aproximativ 8-10 minute. Adaugam apa, ardeiul taiat julienne si rosiile...

Citeste continuarea

Comentarii

la 04.10.2012, 17:53
Imi place mult nautul si de regula fac hummus si falafel din el...arata grozav preparatul tau draga mea! Indraznesc o mica recomandare, nautul cu cat sta mai mult si cu cat schimbi mai multe ape la el cu atat e mai usor digerabil, eu il las chiar si 48 de ore, in ultimele 24 de ore ii adaug un praf de bicarbonat, te imbratisez!
la 04.10.2012, 17:55
arata delicios!
la 04.10.2012, 17:57
Iti multumesc pt sfat...asa am sa procedez data viitoare tinand cont ca papa si Sarah, este mult mai bine...
Saru'mana
la 04.10.2012, 17:57
Scortisoara ms frumos
la 04.10.2012, 17:57
interesanta reteta, nu am mancat inca naut, dar aici arata fanastic rezutatul final!

Vezi toate comentariile (32)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking