Supa-crema de sfecla

Postat de Ina in Mancaruri de post
25 Mar 2012 | 3636 vizualizari
Supa-crema de sfecla

By Julie http://www.bucataras.ro/retete/supa-crema-de-sfecla-rosie-19004.html

Ingrediente

  • 3 bucati sfecla rosie,
  • 1 radacina potrivita de telina,
  • 1 radacina pastarnac,
  • 2 cepe,
  • 4-5 linguri ulei,
  • 1 litru apa,
  • nucsoara,
  • sare,
  • zeama de lamaie
  • tarhon

Mod de preparare

   Tocam ceapa si o calim in 4-5 linguri ulei. Adaugam un strop de apa, apoi  sfecla, pastarnacul si telina - curatate, spalate si feliate. Sotam cateva minute si  stingem totul cu apa, lasand sa fiarba cca. 20 minute.  

   Luam legumele cu spumiera, le racim putin si le pasam in blender, folosindu-ne si de zeama in care au fiert, pana se obtine o pasta omogena. Potrivim gustul cu sare, nucsoara si putina zeama de lamaie. 

   Servim cu crutoane aromate si tarhon maruntit. 

Daca ti-a placut reteta noastra "Supa-crema de sfecla" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (23)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Reteta de bors rosu simplu polonez - Barszcz czerwony czysty, reteta nr 49 din topul Best soups in the World

Postat de Ksenya

Reteta de bors rosu simplu polonez - Barszcz czerwony czysty, reteta nr 49 din topul Best soups in the World

Iata cum se prepara Reteta de bors rosu simplu polonez - Barszcz czerwony czysty, reteta nr 49 din topul Best soups in the World. Se pun oasele afumate la fiert cu restul ingredientelor pentru...

Citeste continuarea

Parizer de casa din carne de pui

Postat de rocsi_1612

Parizer de casa din carne de pui

Spalati carnea, pieptul de pui il taiati in sferturi. O puneti intr-o oala, turnati apa sa le acoperiti bine. Presarati sare, piper, foile de dafin si amestecati. Lasati sa fiarba la foc potrivit,...

Citeste continuarea

Comentarii

la 25.03.2012, 17:42
Ai comis-o pana la urma si tu...ve-mi place ..si culoarea este dementiala!!
la 25.03.2012, 17:45
Ionela, eu am mai facut , dar altfel. Asta cu nucsoara mi-a atras atentia , la Julie
la 25.03.2012, 17:47
Noua ne place mult ciorba de sfecla!!! imi place culoarea ce o da
la 25.03.2012, 17:53
buna buna
la 25.03.2012, 18:00
delicioasa

Vezi toate comentariile (23)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking