Taboule

Postat de ianculubita in Mancaruri de post
11 Ian 2014 | 5450 vizualizari
Taboule

Stiu,veti spune ca asa ceva nu este acea salata numita Tabouleh;este adevarat dar dupa cum vedeti,numele retetei este fara h la urma,deci aceasta reteta este un cous-cous cu legume,pe care francezii il numesc Taboule cu accentul pe e(eu nu stiu sa folosesc accentele) Incercati si nu veti regreta!!

Ingrediente

  • 3rosii
  • 1ceapa
  • 1ardei gras rosu
  • 4linguri ulei de masline
  • 1ceasca cous-cous
  • 2cesti cu apa
  • 1lingura pasta de rosii
  • 1lingura zeama de lamaie
  • coaja rasa de lamaie
  • 1lingurita menta uscata
  • 1lingurita busuioc uscat
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Rosiile,ceapa,ardeiul,curatate,spalate,taiate cubulete mai mari,le punem in vasul cu ulei incins sa se caleasca putin,adaugam pasta de rosii,apa,sare,piper,zeama si coaja de lamaie,menta,busuioc iar dupa 3-4min de fiert adaugam cous-cousulş

punem capacul si oprim focul;

dupa 10min amestecam usor cu o furculita apoi se poate servi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Taboule" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (9)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Soia cu legume si sos de rosii

Postat de oanapl

Soia cu legume si sos de rosii

Cubulețele de soia le pui la fiert în apă cu puțină sare, timp de 10 minute. După ce au fiert, le scoți și le lași la scurs într-o strecurătoare. Speli legumele. Ceapa verde...

Citeste continuarea

Ciuperci pleurotus cu trei feluri de ceapa

Postat de panacris

Ciuperci pleurotus cu trei feluri de ceapa

Cepele se curata si se maruntesc, apoi se pun la gatit intr-un vas wok, sau o tigaie non aderenta mai inalta, cu putina apa (cca. 100 ml) si uleiul de masline, la foc mediu cca. 10 minute...

Citeste continuarea

Comentarii

la 11.01.2014, 10:07
cred ca e tare bun!
la 11.01.2014, 10:09
la 11.01.2014, 10:09
Buuun!
la 11.01.2014, 10:11
Cum se numeste ,cum nu se numeste important este ca-mi place!
la 11.01.2014, 10:59

Vezi toate comentariile (9)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking