Taci si inghite

Postat de hany30 in Aperitive / Garnituri
11 Noi 2015 | 3793 vizualizari
Taci si inghite

Amiaza de azi . :)

Ingrediente

  • 500 g malai
  • 1 l lapte (apa)
  • 50 g unt
  • 100 g smantana
  • 200 g branza sarata rasa
  • 200 g carnati afumati
  • si/sau 150 gr kaiser sau 100 bacon (pot fi combinate toate trei , sau doar carnati , fiecare cum ii place )
  • 3 oua

Mod de preparare

  • Se face o mamaliga mai moale din lapte si malai, in care se incorporeaza smantana.
  • Carnatii, bacon-ul sau kaizer-ul ( sau toate ) , se taie in bucati mici si se calesc 5-6 minute in 1 lingura ulei.
  • Se unge un vas termorezistent cu unt si se aseaza: un prim strat de mamaliga, apoi amestec prajit, din nou mamaliga,
    se presara branza rasa si se acopera cu mamaliga ramasa.
  • Cu ajutorul unei polonic, se fac din loc in loc adancituri,
    in care  se aseaza ouale si se presara cu sare.
  • Se da vasul la cuptor, pentru 25-30 minute, pana se rumeneste frumos mamaliguta, iar ouale sunt gatite.
Daca ti-a placut reteta noastra "Taci si inghite" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (3)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Aperitiv mamaliga in straturi sau Taci si inghite

Postat de andaoana

Aperitiv mamaliga in straturi sau Taci si inghite

In mod traditional mamaliga se fierbe in lapte cu smantana, dar pentru ca oricum este o mancare foarte grea, am decis sa fac o mamaliga simpla fiarta in apa. Intr-un vas punem pe foc la fiert...

Citeste continuarea

Amestecate, ca la tara, branzeturi si altele

Postat de Constelatialeu

Amestecate, ca la tara, branzeturi si altele

Mai intai radem pe razatoarea mare branzeturile, separat taiem afumatura. Luam un castron incapator, punem branzeturile razuite, adaugam smantana si ouale si omogenizam amestecul, apoi...

Citeste continuarea

Comentarii

la 11.11.2015, 19:54
la 11.11.2015, 22:56
la 12.11.2015, 02:08

Vezi toate comentariile (3)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking