Tagliatele cu carne, ciuperci de Paris si broccoli

Postat de mihaelar63 in Paste
20 Sep 2021 | 2961 vizualizari
Tagliatele cu carne, ciuperci de Paris si broccoli

 Ciupercile de Paris sunt acele ciupercute mici si delicate ,de cultura . Pentru ca s-au anuntat mai multi meseni , am ajustat reteta cu ce am avut . Am pus in plus piept de pui si broccoli .

Ingrediente

  • 500 gr tagliatele -de calitate
  • 300 gr carne vitel
  • 300 gr piept pui fara piele si os
  • 300 gr ciuperci de Paris- din conserva
  • 300 gr broccoli
  • 300 gr smantana grasa 30%
  • 100 ml ulei
  • 3 cepe verzi
  • 3 catei usturoi
  • 1/2 lingurita piper cu lamaie
  • 1/2 lingurita nucsoara macinata
  • 1/2 fulgi chilli
  • patrunjel verde tocat
  • busuioc verde
  • sare

Mod de preparare

  1.  Carnea de vitel se taie cubulete si se pune la prajit in ulei .
  2. Ceapa si usturoiul se feliaza si se pune la sotat alaturi de carne  .Sarati .
  3.  Pentru ca am am observat ca este prea putina carne am adaugat si piept de pui taiat marunt .
  4. Am pus o cana de apa si am lasat sa fiarba cam 15 minute . In acest timp carnea s-a patruns si lichidul a scazut .
  5. Intre timp se fierb pastele respectand indicatiile de pe ambalaj .
  6. Se aduga ciupercutele si se condimenteaza cu piper si nucsoara .
  7. Tot acum am pus la fiert si broccoli.
  8. Lasati la fiert cateva minute .Nu este nevoie mai mult pentru ca ciupercutele sunt din conserva si broccoli se patrunde repede.
  9. Smantana se dilueaza cu lichid din cratita .
  10. Daca doriti puteti ingrosa sosul cu o lingura de faina . Eu am considerat ca merge si mai subtire pe paste .
  11. Important !!! La terminarea oricarui preparat mai gustati si dregeti daca este nevoie cu sare sau piper !!!
  12. Serviti tagliatelele cu sos si carne cat sunt calde.
  13. La servire presarati pe deasupra fulgi de chilli si patrunjel si busuioc verde .
Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatele cu carne, ciuperci de Paris si broccoli" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Tagliatelle con spinaci e quattro formaggi - Delaco

Postat de AlexTeacher

Tagliatelle con spinaci e quattro formaggi - Delaco

Umezeste cutitul si taie camembert-ul cuburi; Da pe razatoare cascavalul, emmentaler-ul si parmezanul; Pune apa cu sare pe foc la...

Citeste continuarea

Lasagna cu sos bolognese si vinete

Postat de cristeena20

Lasagna cu sos bolognese si vinete

Sosul bolognese: Tocam ceapa marunt si o punem la calit cu ulei de masline. Cand s-a rumenit putin adaugam usturoiul tocat fin, foaia de dafin si adaugam carnea tocata. eu am folosit de porc, dar...

Citeste continuarea

Comentarii

la 20.09.2021, 18:51
Yumii!
la 20.09.2021, 18:52
Ai fost la cules de ciumperci la Paris ?
la 20.09.2021, 19:34
Delicios preparat!
la 20.09.2021, 20:07
la 20.09.2021, 20:12

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking