Tagliatelle con Panna e Spinaci

Postat de dentistutza in Paste
5 Apr 2011 | 5632 vizualizari
Tagliatelle con Panna e Spinaci

Ca tot este sezonul de spanac...eu din comoditate am folosit din cel congelat. Normal ca cel proaspat ar fi mai indicat!!!

Ingrediente

  • 1 pachet tagliatelle proaspete (pasta fresca al uovo)
  • 1 cutie smantana lichida 15% Dorna
  • 1/2 pachet spanac congelat frunze intregi
  • 2 linguri unt
  • 200 gr. cascaval sau telemea mai putin sarata
  • 4 catei de usturoi feliati subtire
  • sare, piper,1/4 lingurita nucsoara

Mod de preparare

Pastele se fierb in apa cu sare si apoi se scurg fara a le trece sub jet de apa rece.Spanacul se da in doua clocote si apoi se toaca cu cutitul.Untul se pune intr-o craticioara la topit si se pune spanacul la calit cu putina sare cam 7-8 minute. Se potriveste de gust cu piper si nucsoara, se toarna smantana lichida, branza rasa si usturoiul si se lasa sa dea in doua trei clocote. Se adauga pastele fierte, se amesteca  bine si se serveste imediat.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle con Panna e Spinaci" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (12)
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia

Retete similare

Paste cu branza la cuptor

Postat de oanapl

Paste cu branza la cuptor

Pastele le fierbi conform instructiunilor de pe ambalaj, le strecori, le treci pe sub un jet de apa rece si le lasi la scurs. Intr-un castron, amesteci branza de vaci cu ouale, apoi...

Citeste continuarea

Paste cu carne tocata de porc, la cuptor

Postat de mirela0911

Paste cu carne tocata de porc, la cuptor

Cum se prepara reteta Paste cu carne tocata de porc, la cuptor Intr-o cratita nonaderenta se pune uleiul la incins. Se curata ceapa si setaie marunt. Se pune la calit in ulei si se amesteca...

Citeste continuarea

Comentarii

la 05.04.2011, 10:40
la 05.04.2011, 10:54
la 05.04.2011, 11:15
la 05.04.2011, 14:13
Foarte buna combinatie!
la 05.04.2011, 16:06

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Multicooking