Tagliatelle con spinaci e quattro formaggi - Delaco

Postat de AlexTeacher in Paste
17 Noi 2015 | 4324 vizualizari
Tagliatelle con spinaci e quattro formaggi - Delaco

O reteta usoara si gustoasa, iar branzeturile Delaco se preteaza perfect pentru aceste tipuri de "comfort food". 

Ingrediente

    • Parmezan "Delaco" – 50 g
    • Cascaval "Delaco" – 80 g
    • Camembert – 80 g
    • Emmentaler "Delaco" – 50 g
    • Smantana de gatit din lapte de vaca – 200 ml
    • Tagliatelle con spinachi – 4 role
    • Sare si piper alb – dupa gust

Mod de preparare

  • Umezeste cutitul si taie camembert-ul cuburi;

  • Da pe razatoare cascavalul, emmentaler-ul si parmezanul;

  • Pune apa cu sare pe foc la fiert, iar cand a dat in clocot adauga pastele si fierbele conform instructiunilor de pe pachet;

  • Scurge-le apoi de apa;

  • Pune smantana de gatit intr-o tigaie la foc mic si adauga toate tipurile de branzeturi;

  • Amesteca cu ajutorul unei spatule de silicon pana se topeste fiecare in parte;

  • Potriveste de sare si piper si adauga pastele;

  • Ia de pe foc si amesteca cca 20-30 secunde pana tot sosul se impregneaza in paste; 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle con spinaci e quattro formaggi - Delaco" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită

 Am preparat o delicioasă rețetă de Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită.

citeste mai mult
Paste cu sos Gorgonzola și mușchi de vită
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Tagliatelle cu hribi, ton si gorgonzola

Postat de rocsi_1612

Tagliatelle cu hribi, ton si gorgonzola

Intr-o cratita mai mare puneti apa, sare, o transferati pe foc. Cand apa incepe sa clocoteasca, adaugati pastele, le lasati sa fiarba la foc potrivit, atat cat scrie pe ambalaj. Intre timp...

Citeste continuarea

Paste cu sos de capsune si susan

Postat de rhapsody

Paste cu sos de capsune si susan

1. Pentru sos pune 200 g capsune impreuna cu zaharul si cu zeama de lamaie intr-o cratita cu fund dublu la foc mic pentru 5-7 min. Baga-le apoi intr-un blender si mixeaza-le pana obtii un piure....

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.11.2015, 19:23
Bune pastele
la 17.11.2015, 19:23
bune bune
la 17.11.2015, 19:28
delicioase!
la 17.11.2015, 19:43
Preparat de un chef de nota zece! Super apetisant....
la 17.11.2015, 20:34
Rapid și gustos!

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking