Tagliatelle con spinaci e quattro formaggi - Delaco

Postat de AlexTeacher in Paste
17 Noi 2015 | 4347 vizualizari
Tagliatelle con spinaci e quattro formaggi - Delaco

O reteta usoara si gustoasa, iar branzeturile Delaco se preteaza perfect pentru aceste tipuri de "comfort food". 

Ingrediente

    • Parmezan "Delaco" – 50 g
    • Cascaval "Delaco" – 80 g
    • Camembert – 80 g
    • Emmentaler "Delaco" – 50 g
    • Smantana de gatit din lapte de vaca – 200 ml
    • Tagliatelle con spinachi – 4 role
    • Sare si piper alb – dupa gust

Mod de preparare

  • Umezeste cutitul si taie camembert-ul cuburi;

  • Da pe razatoare cascavalul, emmentaler-ul si parmezanul;

  • Pune apa cu sare pe foc la fiert, iar cand a dat in clocot adauga pastele si fierbele conform instructiunilor de pe pachet;

  • Scurge-le apoi de apa;

  • Pune smantana de gatit intr-o tigaie la foc mic si adauga toate tipurile de branzeturi;

  • Amesteca cu ajutorul unei spatule de silicon pana se topeste fiecare in parte;

  • Potriveste de sare si piper si adauga pastele;

  • Ia de pe foc si amesteca cca 20-30 secunde pana tot sosul se impregneaza in paste; 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle con spinaci e quattro formaggi - Delaco" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci

Preparăm o rețetă de tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci.

citeste mai mult
Tartă cu pere, brânză gorgonzola și nuci
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Paste gratinate cu ton si mozzarella

Postat de rocsi_1612

Paste gratinate cu ton si mozzarella

Puneti intr-o oala apa la fiert cu putina sare. Cand da in clocot, dati drumul pastelor. Amestecati din cand in cand, le fierbeti 8-10 minute. Dupa ce au fiert, le rasturnati intr-o sita. Cat timp...

Citeste continuarea

Paste cu pesto si fructe de mare

Postat de oanapl

Paste cu pesto si fructe de mare

Încingi uleiul și adaugi fructele de mare și le călești câteva minute. Între timp, pui o oală cu apă și puțină sare la fiert. Când apa clocotește adaugi pastele...

Citeste continuarea

Comentarii

la 17.11.2015, 19:23
Bune pastele
la 17.11.2015, 19:23
bune bune
la 17.11.2015, 19:28
delicioase!
la 17.11.2015, 19:43
Preparat de un chef de nota zece! Super apetisant....
la 17.11.2015, 20:34
Rapid și gustos!

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking