Ingrediente
- 150 g tagliatelle
- Un praf de sare
- 1,5 litru apa
- 3 ciuperci mari
- 1lingura ulei măsline
- Piper, oregano după gust
- 2 linguri de rosii cuburi din conserva
Mod de preparare
Se pune apa cu sare la fiert. In momentul in care clocoteste se adauga pastele . In cazul de fata se strang in mana nu pentru a le sfarama ci pentru a le despărți mai mult.
Ciupercile se gătesc in ulei de măsline după ce au fost spălate si feliate. Se adauga rosii cuburi. Se condimenteaza cu piper si oregano si un praf de sare. Sunt gata imediat.
Pastele se scurg bine si se adauga peste ciuperci. Se amesteca totul. Personal îmi place sa fac amestecul chiar in farfurie asezand întâi pastele si deasupra ciupercile.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu ciuperci de post" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
|