Tagliatelle cu ciuperci de post

Postat de carmen in Mancaruri de post
23 Apr 2016 | 4439 vizualizari
Tagliatelle cu ciuperci de post

De post sau vegetariane aceste paste sunt absolut minunate

Ingrediente

  • 150 g tagliatelle
  • Un praf de sare
  • 1,5 litru apa
  • 3 ciuperci mari
  • 1lingura ulei măsline
  • Piper, oregano după gust
  • 2 linguri de rosii cuburi din conserva

Mod de preparare

Se pune apa cu sare la fiert. In momentul in care clocoteste se adauga pastele . In cazul de fata se strang in mana nu pentru a le sfarama ci pentru a le despărți mai mult.

Ciupercile se gătesc in ulei de măsline după ce au fost spălate si feliate. Se adauga rosii cuburi. Se condimenteaza cu piper si oregano si un praf de sare. Sunt gata imediat.  

Pastele se scurg bine si se adauga peste ciuperci. Se amesteca totul. Personal îmi place sa fac amestecul chiar in farfurie asezand întâi pastele si deasupra ciupercile.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu ciuperci de post" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (10)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Vinete umplute cu ciuperci si cus-cus

Postat de RODIMUR

Vinete umplute cu ciuperci si cus-cus

Se curăță ciupercile de pielițe și de filamente, se spală, se scurg de apă și se feliază. Ceapa și usturoiul se curăță, se spală, se taie mărunt și se călesc ușor, în...

Citeste continuarea

Mâncare de ciuperci pleurotus cu orez(de post)

Postat de diaconta

Mâncare de ciuperci pleurotus cu orez(de post)

Ceapa si morcovii i-am curatat si i-am taiat felii. Ciupercile le-am taiat bucati mai mari,iar partea dinspre codita am taiat-o marunt. Intr-o cratita am pus ulei si am calit morcovii si...

Citeste continuarea

Comentarii

la 23.04.2016, 05:36
Bune
la 23.04.2016, 11:22
la 23.04.2016, 11:48
Foarte bune!
la 23.04.2016, 20:20
Ce-mi plac!
la 24.04.2016, 10:32

Vezi toate comentariile (10)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking