Tagliatelle cu cod, capere si smantana

Postat de katty in Paste
20 Feb 2017 | 4305 vizualizari
Tagliatelle cu cod, capere si smantana

Ingrediente

  • 200 gr tagliatelle de casa
  • 200 gr file de cod
  • 50 gr capere
  • 200 gr smantana
  • 1 lingura ulei de masline
  • sare
  • piper negru macinat
  • oregano uscat
  • parmezan ras
  • frunze verzi de busuioc

Mod de preparare

Punem pastele la fiert in apa clocotita sarata, apoi le scurgem si pastram putina apa Taiem codul feliute subtiri si il tragem intr-o tigaie, in uleiul incins. Cand incepe sa se rumeneasca usor, adaugam un polonic din  apa in care au fiert pastele, smantana, piper negru macinat, caperele si oregano. Fierbem cateva minute, pana sosul incepe sa se ingroase si adaugam pastele scurse. Stingem focul. Amestecam usor si impartim pastele pe 2 farfurii. Presaram deasupra parmezan ras si frunze de busuioc.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu cod, capere si smantana" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (13)
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce

 Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce, un preparat excelent.

citeste mai mult
Aperitiv la cuptor cu sos bechamel preparat cu gorgonzola dulce
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!
Brânza Gorgonzola DOP are numeroase proprietăți mai puțin cunoscute. Iată 5 dintre acestea citeste mai mult
5 proprietăți extraordinare ale brânzei gorgonzola. Este cea mai ușor digerabilă brânză!

Retete similare

Mac and Cheese- macaroane cu branza in stil american

Postat de scortisoara

Mac and Cheese- macaroane cu branza in stil american

Punem la fiert apa pentru paste, in care adaugam o lingura de sare. Cand incep a clocoti, adaugam pastele si fierbem conform timpului inscriptionat pe pachet. In alta oala topim untul si...

Citeste continuarea

Piept de pui crocant cu paste si galbiori

Postat de diaconta

Piept de pui crocant cu paste si galbiori

Pieptul de pui l-am taiat în doua pe mijloc si apoi fiecare felie iar în doua, pe lungime, obţinând astfel 4 felii. Am condimentat  si le-am lasat câteva ore la...

Citeste continuarea

Comentarii

la 20.02.2017, 19:58
Nu am incercat pana acum, arata tare bine!
la 20.02.2017, 20:22
la 20.02.2017, 20:25
Bune!
la 20.02.2017, 20:53
Eu as gusta cu pofta
la 20.02.2017, 21:20
Si servim cu poftaaaa!

Vezi toate comentariile (13)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking