Ingrediente
- Paste cu sfecla
- 1/2 sfecla rosie
- 1 ou
- 800 g faina
- Pastele cu leurda
- 800 g faina
- 1 ou
- 250 g leurda
Mod de preparare
Pastele cu sfecla
Sfecla o spalam, o taiem in bucati si o punem la fiert.
Cand este fiarta o scurgem de apa, o curatam de coaja si o pisam cu blenderul.
Intr-un bol adaugam faina, oul sfecla pisata si incepem sa framantam un aluat tare putin uscat.
Intindem aluatul intr-o foaie subtire pe masa infainata dupa care rulam si taiem fasii de cca 1 cm
Pastele cu leurda
Leurda oparim cu apa si sare cca 1 min dupa care o scurgem si o mixam cu blenderul,
Intr-un bol adaugam faina, oul, pasta de leurda si framantam un aluat tare.
Intindem aluatul pe masa infainata dupa care taiem fasii de cca 1 cm.
Lasam pastele sa se usuce putin dupa care le servim dupa preferinta.
Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu leurda si sfecla" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (22)
|