Tagliatelle cu somon afumat la cald in sos cremos de lamaie

Postat de Satisfyyourcravings in Paste
31 Oct 2016 | 4058 vizualizari
Tagliatelle cu somon afumat la cald in sos cremos de lamaie

Ingrediente

  • 250 grame tagliatelle
  • 200 grame somon afumat la cald
  • 200 ml smantana
  • 1 ceapa mica galbena, tocata
  • 1 lingura unt
  • 1 lingura ulei de masline
  • sucul si coaja de la 1/2 lamaie
  • sare, piper
  • 200 grame broccoli

Mod de preparare

Se fierb pastele conform instrcutiunilor de pe ambalaj.

Se caleste ceapa in unt si ulei de masline, la foc mediu, cateva minute. Se adauga apoi sucul si coaja de lamaie, smantana si broccoliul rupt/taiat in bucati mici. Se gateste ceteva minute, pana incepe sa fiarba. Se adauga somon rupt in bucati de marime medie, sare si piper, se amesteca, se lasa 1-2 minute, apoi se adauga pastele. 

Se mai adauga din apa in care au fiert pastele, daca este nevoie, pentru a obtine un sos onctuos.

La final, se presara piper proaspat macinta.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu somon afumat la cald in sos cremos de lamaie" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (6)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Salata de paste cu sparanghel si sunca

Postat de Corina33

Salata de paste cu sparanghel si sunca

Se fierb pastele in multa apa sarata, apoi se scot si se limpezesc cu apa rece si se pun la scurs. Se curata sparanghelul si se spala, apoi de taie in bucati de circa 2 cm. Ceapa se curata si...

Citeste continuarea

Linguini negre cu brocoli si creveti

Postat de cristeena20

Linguini negre cu brocoli si creveti

 Punem pastele la fiert conform instructiunilor de pe ambalaj. Aceste paste sunt facute cu cerneala  neagra de sepie si au au o textura aparte. De obicei aceste paste se gatesc cu...

Citeste continuarea

Comentarii

la 31.10.2016, 21:58
suna bine, arata si mai bine
la 31.10.2016, 22:11
la 31.10.2016, 22:46
la 01.11.2016, 08:28
Ce bun trebuie sa fie!
la 01.11.2016, 10:31

Vezi toate comentariile (6)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking