Ingrediente
- 100 gr sunca feliata
- 200 ml smantana
- 1 ceapa
- 5 ciuperci medii
- sare,piper
- o lingurita pudra usturoi
- o jumatate lingurita praf chilli
- 200 gr tagliatelle
Mod de preparare
Se pune apa cu sare la fiert intr-o oala cu pereti inalti. Cand a inceput sa farba in clocot se adauga si pastele si se fierb conform timpului de pe ambalaj.
Ceapa se curata si se taie julienne. Sunca se taie in fasii de 1 cm. Ciupercile se taie si ele fasii subtiri. Se pune la calit ceapa cu un praf de sare. Dupa 2-3 minute se adauga si sunca si ciupercile si se lasa la calit in jur de 5 minute. Apoi, se adauga si smantana si condimentele si se lasa 5 minute la foc mic. Dupa ce au fert pastele de preferat sa fie al dente, se pun peste sos si se mai lasa 1 minut pe foc.
Se servesc calde.
Pofta buna !
Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu sunca , ciuperci si smantana" nu uita sa-i faci un review.
Retete asemanatoare
Comentarii (21)
|