Tagliatelle cu varză călită și brânză de capră cu verdețuri

Postat de panacris in Paste
27 Mai 2013 | 3582 vizualizari

Am rămas setată pe brânză;) Am înnobilat clasicii, tăițeii cu varză;)

Inapoi la reteta

Comentarii (18)

la 27.05.2013, 21:34
la 27.05.2013, 21:36
buuun!
la 27.05.2013, 21:37
Cristina, deja experimentezi, văd eu, produsele din brânză de capră. E fain meniul tău, pe gustul meu adică.
la 27.05.2013, 21:40
Mă bucur că vă place Sincer, m-a cucerit brânza de capră Mai am ceva surprize în tolbă Dar le las pe mâine/poimâine, că acum e cam târziu
la 27.05.2013, 21:44
Ce idee mi-ai dat Cris!
Maine ma duc sa achizitionez branza ca si mie mi-a placut!
la 27.05.2013, 21:45
cum am zis,interesanta combinatie
la 27.05.2013, 22:00
Dia, mulțumesc!
la 27.05.2013, 22:01
Interesanta si delicioasa combinatie
la 27.05.2013, 22:02
Meri, e cam scumpă, 200 g, cca.12 lei, dar cum spuneam ”se merită”, că doar nu mănânci zi de zi
la 27.05.2013, 22:07
ce combinatie faina
la 27.05.2013, 22:21
super
la 27.05.2013, 22:37
la 27.05.2013, 23:40
ne-am dat pe Tagliatelle)imi plac
la 28.05.2013, 08:31
Iar branza....
la 28.05.2013, 08:49
Da' ce pofta mi-ai facut. Ma duc sa cotrobai prin frigider dupa niste branzica de caprita.

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking