Tagliatelle cu varză călită și brânză de capră cu verdețuri

Postat de panacris in Paste
27 Mai 2013 | 3554 vizualizari
Tagliatelle cu varză călită și brânză de capră cu verdețuri

Am rămas setată pe brânză;) Am înnobilat clasicii, tăițeii cu varză;)

Ingrediente

  • tagliatelle cu ou cca. 400 g,
  • varză nouă 1 bucată,
  • sare iodată,
  • piper proaspăt măcinat,
  • ulei de măsline,
  • brânză de capră Delaco cu verdețuri.

Mod de preparare

 Varza se curatムde frunzele veștejite și se taie fideluță cu rindeaua sau robotul de bucătărie! Atenție, nu se freacă varză cu sare!!! 

 Într-un ceaun sau un vas cu fundul gros se pune uleiul la încins, se adaugă varză fideluta și se lasă la călit la foc mic, până se aurește, atenție se amestecă mereu că să nu se ardă. Se amestecă ușor, se asezonează de sare și piper.  Între timp se fierb tagliatelele în apa cu puțină sare, conform indicațiilor de pe ambalaj. După ce au fiert se strecoară, se trec pe sub un jet de apă rece și se lasă la cald, acoperite.  

 Se montează o farfurie dupムgustul/imaginația, fiecăƒruia, cu paste, varzムși rondele de brânzムde caprムcu verdețuri de la Delaco, stropită cu puțin ulei de măsline;) Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle cu varză călită și brânză de capră cu verdețuri" nu uita sa-i faci un review.

Retete asemanatoare

Comentarii (18)
Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată

Reteță de Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată preparată pas cu pas acasă.
De ce ingrediente... citeste mai mult

Risotto cu Gorgonzola și ceapă roșie caramelizată
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!
De cele mai multe ori, găsești la raftul magazinelor o varietate de produse de brânză Gorgonzola. Un tips foarte bun... citeste mai mult
Cum recunoști o branză gorgonzola de calitate. Care este semnul ce diferențiază produsele!

Retete similare

Rigatoni Pie

Postat de rocsi_1612

Rigatoni Pie

Curatam ceapa verde si o taiem rondele. Ardeiul kapia il taiem cubulete. Rosiile decojite le punem in blender si le pasam. Intr-o tigaie incingem uleiul. Punem catelul de usturoi curatat, ardeiul...

Citeste continuarea

Salata de paste tricolore cu polonezi si muraturi

Postat de panacris

Salata de paste tricolore cu polonezi si muraturi

Într-un vas special pentru paste sau o oală mai înaltă se pune la fiert cca. 2000 ml apă rece cu sarea de mare. Când apa clocotește se adaugă pastele și se lasă la fiert...

Citeste continuarea

Comentarii

la 27.05.2013, 21:34
la 27.05.2013, 21:36
buuun!
la 27.05.2013, 21:37
Cristina, deja experimentezi, văd eu, produsele din brânză de capră. E fain meniul tău, pe gustul meu adică.
la 27.05.2013, 21:40
Mă bucur că vă place Sincer, m-a cucerit brânza de capră Mai am ceva surprize în tolbă Dar le las pe mâine/poimâine, că acum e cam târziu
la 27.05.2013, 21:44
Ce idee mi-ai dat Cris!
Maine ma duc sa achizitionez branza ca si mie mi-a placut!

Vezi toate comentariile (18)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking