Tagliatelle de casa

Postat de eumimi in Paste
20 Ian 2017 | 3517 vizualizari
Tagliatelle de casa

De mult aveam in plan sa fac aceste paste de casa, in sfarsit azi, le-a venit si lor randul :) Foarte gustoase sunt. Reteta si aici - http://noiinbucatarie.ro/paste-bolognese-de-casa/

Ingrediente

  • 1 plic Maggi Idea Zilei spaghete bologneze
  • 300 g carne tocata
  • 300 ml apa
  • 100 ml ulei
  • 250 g faina + 2 oua+ 2 linguri ulei+ 1 praf de sare pentru tagliatelle

Mod de preparare

Mai intai, pregatim tagliatellele: punem faina intr-un bol, adaugam ouale si uleiul si framantam. Rezulta un aluat mai tare. Presaram faina pe blatul de lucru si intindem jumatate din aluat intr-o foaie cat de subtire. Indoim foaia si taiem fasii de aprox. 1 cm grosime. Punem tagliatellele la fiert, in apa clocotita si le lasam 15-20 de min. sa fiarba.

Carnea tocata o punem la calit in ulei incins si o lasam 10 minute, adaugam condimentul amestecat cu apa si lasam la fiert inca 10 minute, amestecand din cand in cand. Tagliatellele fierte le adaugam peste sosul si amestecam.


Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle de casa" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (17)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Escalop de caprior cu coniac

Postat de mihaelar63

Escalop de caprior cu coniac

Carnea de vanat fiind rosie, am lasat-o in apa rece cam 2 ore . Am scos carnea de caprior din apa si am tamponat sa se usuce putin. Carnea se taie in felii subtiri si se...

Citeste continuarea

Tagliatelle cu pui si busuioc

Postat de mihaelar63

Tagliatelle cu pui si busuioc

Tagliatelele se pun la fiert in apa sarata clocotinda. Fierbeti respectand instructiunile de pe ambalaj. Pieptul de pui sarat se taie cuburi cat o imbucatura si se soteaza...

Citeste continuarea

Comentarii

la 20.01.2017, 19:27
la 20.01.2017, 19:28
la 20.01.2017, 19:38
la 20.01.2017, 19:47
la 20.01.2017, 20:04
Cele mai bune!

Vezi toate comentariile (17)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking