Tagliatelle proaspete cu sos cremos de mozzarella

Postat de ctlina in Paste
21 Mai 2018 | 4094 vizualizari
Tagliatelle proaspete cu sos cremos de mozzarella

Astazi va invit in Toscana  :) Dupa o legenda pastele Tagliatelles au fost inventate in 1487 de un bucatar talentat cu ocazia casatoriei celebrei Lucrèce Borgia. Forma acestor paste imita parul lung si blond al tinerei femei. Ele sunt ferme si absorb de minune sosul pregatit. https://blogulluicatalina.blogspot.com/2018/04/tagliatelles-proaspete-cu-sos-cremos-de.html

Ingrediente

  • 250 g de tagliatelles proaspete
  • 125 g bucatele de sunca de porc afumata
  • 10 ml smantana lichida
  • 125 g mozzarella
  • sare, piper
  • verdeata proaspata

Mod de preparare

Gatiti sunca afumata intr-o tigaie fara sa adaugati grasime.

Adaugati smantana lichida, puneti piper si lasati sa fiarba 2-3 minute.

Puneti branza mozzarella taiata bucati si lasati-o sa se topeasca complet, amestecati.

Gatiti pastele conform instructiunilor de pe pachet. Trebuie sa fie « al dente ».

Scurgeti pastele, adaugati-le in sosul cremos, amestecati si gatiti totul 2 minute.

Decorati cu patrunjel verde si serviti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle proaspete cu sos cremos de mozzarella" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Ravioli cu ciuperci si afumatura

Postat de oanapl

Ravioli cu ciuperci si afumatura

Taie carnea afumată cubulețe mici și o călești în uleiul încins. Adaugi usturoiul tăiat feliuțe. Speli ciupercile și le tai mărunt, le adaugi peste afumătură. Speli...

Citeste continuarea

Scoici cu ton si sos de rosii

Postat de Adrian2016

Scoici cu ton si sos de rosii

       Intr-o oala am pus apa la fiert cu putina sare.Cand a inceput sa fiarba apa am pus pastele si le-am lasat sa fiarba 10 minute.Separat intr-o tigaie am pus doua...

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.05.2018, 16:50
la 21.05.2018, 17:11
Aaa, ce bun trebuie sa fie!
la 21.05.2018, 17:27
Tare mult îmi plac pastele, mai ales cu brânzeturi...!
la 21.05.2018, 17:41
la 21.05.2018, 17:43
Ador sosurile de brânzeturi!

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking