Tagliatelle proaspete cu sos cremos de mozzarella

Postat de ctlina in Paste
21 Mai 2018 | 4094 vizualizari
Tagliatelle proaspete cu sos cremos de mozzarella

Astazi va invit in Toscana  :) Dupa o legenda pastele Tagliatelles au fost inventate in 1487 de un bucatar talentat cu ocazia casatoriei celebrei Lucrèce Borgia. Forma acestor paste imita parul lung si blond al tinerei femei. Ele sunt ferme si absorb de minune sosul pregatit. https://blogulluicatalina.blogspot.com/2018/04/tagliatelles-proaspete-cu-sos-cremos-de.html

Ingrediente

  • 250 g de tagliatelles proaspete
  • 125 g bucatele de sunca de porc afumata
  • 10 ml smantana lichida
  • 125 g mozzarella
  • sare, piper
  • verdeata proaspata

Mod de preparare

Gatiti sunca afumata intr-o tigaie fara sa adaugati grasime.

Adaugati smantana lichida, puneti piper si lasati sa fiarba 2-3 minute.

Puneti branza mozzarella taiata bucati si lasati-o sa se topeasca complet, amestecati.

Gatiti pastele conform instructiunilor de pe pachet. Trebuie sa fie « al dente ».

Scurgeti pastele, adaugati-le in sosul cremos, amestecati si gatiti totul 2 minute.

Decorati cu patrunjel verde si serviti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tagliatelle proaspete cu sos cremos de mozzarella" nu uita sa-i faci un review.
Comentarii (12)
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!

citeste mai mult
Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
Legenda romantică a brânzei Gorgonzola

Retete similare

Foi lasagna cu ciuperci,praz si bacon

Postat de CameliaComan

Foi lasagna cu ciuperci,praz si bacon

Curatam ciupercile si apoi le taiem feliute.Punem 2 linguri de ulei de masline intr-o tigaie iar dupa ce se incinge punem ciupercile si dam focul potrivit.Dupa 1 minut adaugam 1 catel de usturoi...

Citeste continuarea

Salata rece de paste

Postat de gurita_ta2005

Salata rece de paste

Pastele se pun la fiert in apa clocotita cu sare,la foc mic.Se lasa timpul scris pe cutie sau punga in functie de pastele folosite. Salata se spala bine si se taie fasii,o punem intr-un...

Citeste continuarea

Comentarii

la 21.05.2018, 16:50
la 21.05.2018, 17:11
Aaa, ce bun trebuie sa fie!
la 21.05.2018, 17:27
Tare mult îmi plac pastele, mai ales cu brânzeturi...!
la 21.05.2018, 17:41
la 21.05.2018, 17:43
Ador sosurile de brânzeturi!

Vezi toate comentariile (12)

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Mezel de casa
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Reteta de vedeta
Fructe de mare
Bucatarasi celebri
Vegan / Raw vegan
Mancaruri de legume
Cook and smile
Sandvisuri
Slow Cooker
Retete diabetici
Video
2 Portii = 20 LEI
Retete facute de copii
Kamis
Bucuria de împărți ceva bun
Retete Delikat
Retete Montare D’oro
Multicooking