Tagliolini al nero di seppia e cozze

Postat de mihaelar63 in Fructe de mare
12 Ian 2015 | 2972 vizualizari

Pastele proaspete cu cerneala de sepie sunt atat de spectaculoase incat nu ma pot opri a le prepara de cate ori [ rar ] le pot achizitiona . Se prepara in general cu fructe de mare . Cum eu am deschidere doar la ... Somes si Aries am folosit midii [ sunt mai accesibile si ca pret]. Preparatul are timpi atat de rapizi de executare incat in 10 minute se poate pune pe masa pentru servit .

Inapoi la reteta

Comentarii (24)

la 12.01.2015, 12:15
Anca , posibil ca si scoicile amintesc de mare si soare
la 12.01.2015, 12:33
la 12.01.2015, 14:24
Felicitari pt viziunea larga pe care o ai asupra preparatelor! Eu inca nu mi-am facut curaj sa incerc pastele astea...culoarea ma intriga Dar maine voi incerca paella pt prima oara...
la 12.01.2015, 14:42
Multumesc Simona . Nu este atat de larga viziunea cat curiozitatea .Succes la Paella Eu m-am documentat- exista diferite variante - si am considerat ca este metoda de preparare ce-mi place . Astept sa ,, gust '' si de la tine
la 12.01.2015, 14:44
Gustul pastelor cu cerneala de sepie nu difera atat de mult de ceea ce stim . Doar ca se coloreaza toata mancarea ingerata . Daca stiti dupa sfecla culoarea este rosie .... .
la 12.01.2015, 15:19
M-ai lovit in moalele capului si m-am pricopsit cu o coada de sepia....
la 12.01.2015, 15:38
)))
la 12.01.2015, 17:46
Ce farfurie colorată!
la 13.01.2015, 06:20

COMENTEAZA

Video
Retete la 20 lei
Dulciuri
Scoala de gatit Bucataras
Supe/Ciorbe
Mancaruri cu carne
Paste
Mancaruri de post
Peste
Mancare copii
Salate
Aperitive / Garnituri
Conserve
Sosuri
Pizza
Bauturi
Fructe de mare
Slow Cooker
Retete diabetici
Multicooking